• Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Orthopedie

Algemene informatie
Onderzoek & behandeling
Aandoeningen
Patiëntenfolders
Onderzoek & behandeling

Route 3.2
Telefoonnummer 0543 - 54 45 60

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken op de polikliniek Orthopedie of heeft u een vraag? Dan kunt u tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen via telefoonnummer 0543 - 54 45 60. Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of een andere specialist. De orthopeden houden ook spreekuur op de buitenpolikliniek in Eibergen. Bekijk op de pagina van de buitenpolikliniek Eibergen op welke (dag)en er spreekuur wordt gehouden. 

Lees meer over het maken van een afspraak.

Orthopedie
Botten, gewrichten, spieren, pezen en banden: samen vormen ze het werkgebied van de orthopeed. Het zijn de delen van ons lichaam die maken dat we kunnen bewegen. De meeste gebruiken we intensief en elke dag opnieuw: schouders, enkels, knieën en heupen. Blessures of pijnklachten zijn daarom hinderlijk. Als patiënt word je er de hele dag door mee geconfronteerd. Orthopedie is erop gericht deze klachten te verhelpen.

Orthopedie in het SKB
In het SKB werken vier orthopeden: Robert Berg, Arjen Buitenhuis, Lutz Hollmann en Bastiaan Ginsel. Ieder van hen heeft een eigen specialisatie. Samen bestrijken ze het hele werkgebied van de orthopedie. Dat doen ze in nauwe samenwerking met collega’s binnen en buiten het ziekenhuis. Veel behandelingen worden bijvoorbeeld uitgevoerd in nauwe samenwerking met fysiotherapeuten. Op de eigen website van de orthopeden leest u meer over orthopedie in het SKB.


Persoonlijke begeleiding
Als patiënt bij de maatschap orthopedie, kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. De orthopedisch chirurg die u treft bij uw eerste bezoek aan de poli, blijft in de regel ook uw behandelaar. U ziet hem gedurende de hele behandelperiode, tot en met de nacontrole. Dat is niet alleen plezierig voor u, maar ook bevorderlijk voor de kwaliteit van de behandeling. 

 
 
 
 

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services