Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact
Agenda
03-12-2020 Rondleiding kraamsuites GAAT NIET DOOR

Vanwege het coronavirus worden bijeenkomsten tot nader order geannuleerd. Bent u zwanger en gaat u misschien binnenkort bevallen in ons ziekenhuis? Anneloes laat u de route zien en neemt u mee naar de kraamsuites. Zo weet u straks precies waar u terecht komt! Bekijk het filmpje op onze website.

Het Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek organiseert op donderdag 3 december 2020 een rondleiding over de kraamsuites in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk. U kunt kiezen voor de rondleiding van 19.30 uur of 20.15 uur. Aanmelden kan via: https://www.vca-eva.nl/voorlichtingsavond.

Een kraamverzorgster van een kraamzorgorganisatie en een kraamverpleegkundige van het SKB leiden u rond over  een kraamsuite en neonatologiesuite.

Wij nodigen u van harte uit samen met uw partner deze avond bij te wonen. De rondleidingen beginnen op poli 4.7 van het SKB (poli Gynaecologie/verloskunde) en duren ongeveer een half uur. Wij vinden het prettig om vooraf te weten dat u komt. U kunt zich via de website vsv-oostachterhoek.nl inschrijven voor de rondleiding om 19.30 uur of voor de rondleiding om 20.15 uur.

 
Lees verder
14-12-2020 Voorlichtingsavond over borstvoeding GAAT NIET DOOR

Wilt u meer weten over het geven van borstvoeding? Iedere maand wordt een voorlichtingsavond georganiseerd. Vanwege het coronavirus worden deze voorlichtingsavonden tot nader order geannuleerd. Daarom is er een speciale video gemaakt waarin informatie wordt gegeven over het geven van borstvoeding. U kunt zich hiervoor aanmelden via de website van het VSV: https://www.vca-eva.nl/voorlichtingsavond

 
 
 
 
Lees verder

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services