A A A

Agenda

Vanwege het coronavirus worden voorlichtingsavonden, rondleidingen en workshops in ons ziekenhuis tot nader order geannuleerd. HIeronder vindt u meer informatie over digitale voorlichtingen, rondleidingen en workshops.

Bevallen in het SKB

Gaat u binnenkort bevallen? Op de website van het VSV Oost Achterhoek (Verloskundig Samenwerkingsverband) vindt u informatie over de voorlichtingsmogelijkheden (zoals over borstvoeding of een rondleiding op de kraamsuites). Of bekijk onze pagina met informatie over bevallen in het SKB

Inloopochtenden Borstkankervereniging Winterswijk

Wilt u meer weten over de inloopochtenden van de Borstkankervereniging Winterswijk? En heeft u behoefte om uw gevoelens en ervaringen te delen, uw verhaal kwijt te kunnen of zit u met vragen? Dan kunt u contact opnemen met winterswijk@borstkanker.nl. Laat eventueel uw telefoonnummer achter en zij nemen contact met u op.

Look Good Feel Better

Look Good Feel Better biedt online workshops aan. Bekijk hiervoor de website van Look Good Feel Better.

 date_range 08 december 2021
location_on Online

Bent u  zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor ons webinar op 8 december 2021 over de bevalling en kraamperiode! Het webinar wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is.

Lees meer
Direct naar
Goed, veilig & gastvrij