A A A

Agenda

Vanwege het coronavirus worden voorlichtingsavonden, rondleidingen en workshops in ons ziekenhuis tot nader order geannuleerd. HIeronder vindt u meer informatie over digitale voorlichtingen, rondleidingen en workshops.

Bevallen in het SKB

Gaat u binnenkort bevallen? Volg dan ons webinar op 17 juni over de bevalling en de kraamperiode. Als u meer wilt weten over de andere voorlichtingsmogelijkheden (zoals over borstvoeding of een rondleiding op de kraamsuites), bekijk dan de website van het VSV Oost Achterhoek (Verloskundig Samenwerkingsverband) of onze pagina met informatie over bevallen in het SKB

Inloopochtenden Borstkankervereniging Winterswijk

Wilt u meer weten over de inloopochtenden van de Borstkankervereniging Winterswijk? En heeft u behoefte om uw gevoelens en ervaringen te delen, uw verhaal kwijt te kunnen of zit u met vragen? Dan kunt u contact opnemen met winterswijk@borstkanker.nl. Laat eventueel uw telefoonnummer achter en zij nemen contact met u op.

Look Good Feel Better

Look Good Feel Better biedt online workshops aan. Bekijk hiervoor de website van Look Good Feel Better.

 date_range 17 juni 2021
location_on Online

Bent u  zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor ons webinar op 17 juni over de bevalling en kraamperiode! Het webinar wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is.

Lees meer
Direct naar
Goed, veilig & gastvrij