Ga direct naar inhoud

Pijnbestrijding

Algemene informatie
Onderzoek & behandeling
Aandoeningen
Patiëntenfolders

Afspraak maken bij de poli Pijnbestrijding add

Wilt u een afspraak maken op de polikliniek Pijnbestrijding? Dan belt u na verwijzing van uw huisarts of andere specialist, telefoonnummer 0543 54 42 00. U maakt dan met de secretaresse van de polikliniek Anesthesiologie een afspraak. Lees meer over het maken van een afspraak.

Spreekuur Pijnbestrijding add

Tijdens het spreekuur bespreekt de anesthesioloog uw klachten met u. Veel pijn wordt veroorzaakt door afwijkingen binnen en rondom de wervelkolom, waardoor vaak functiebeperkingen ontstaan.

De anesthesioloog ontvangt uw medische gegevens van de verwijzend arts en laat indien nodig verder onderzoek doen. Na het eerste gesprek wordt bekeken welke behandelmogelijkheden er zijn om uw pijn te verminderen. De arts bepaalt in overleg met u welke methode voor u het meest geschikt is. Vervolgens worden één of meer behandelafspraken met u gemaakt.

Sinds enkele jaren bieden wij de mogelijkheid na tussenkomst van uw huisarts uw pijnprobleem met uw (verpleeg) huisarts te bespreken

Team pijnbestrijding add

Op de polikliniek Pijnbestrijding werkt een pijnteam. Dit team bestaat uit pijnspecialisten: anesthesiologen die gespecialiseerd zijn in (diverse vormen van) pijn, waaronder het vaststellen van aandoeningen in het wervelkolomgebied. Zij worden in hun werkzaamheden ondersteund door gespecialiseerd verpleegkundigen.

Onze zorgverleners

R. Verheijen
R. Verheijen BIG 79024517701 Anesthesioloog pijngeneeskunde
N.  de Groot
N. de Groot 79066277101 Anesthesioloog Pijngeneeskunde
Praktische informatie
Route: 8.1
0543 54 42 00
Telefonische openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur.
Winterswijk
Wachttijd tot de eerste afspraak: 49 dagen
Direct naar