Ga direct naar inhoud

Dagbehandeling

De dagbehandeling afdeling E1, bevindt zich op de eerste verdieping, route 7.5. Patiënten komen hier een dag of dagdeel voor een behandeling, onderzoek of operatie. De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 20.30 uur. Op de dagbehandeling werken verpleegkundigen, hostesses en secretaresses. De verpleegkundigen zorgen voor de medische- en verpleegkundige zorg. De hostess verwelkomt u bij binnenkomst op de afdeling en begeleidt u naar uw bed. Daarnaast ondersteunen zij de verpleegkundigen en verzorgen de catering voor patiënten.

Faciliteiten

De dagbehandeling heeft:

  • 15 bedden in een centrale ruimte
  • 2 vierpersoonskamers
  • 2 eenpersoonskamers
  • Een kamer met 3 luxe fauteuils voor patiënten die een behandeling krijgen via een infuus


In het midden van de centrale ruimte bevinden zich de balie van verpleegkundigen en de faciliteiten voor catering. Door het open karakter is er continu contact tussen de patiënt, verpleegkundige en de hostess. 

Privacy

Er zijn aparte ruimtes beschikbaar, zodat u meer privacy heeft als u in gesprek gaat met uw zorgverlener. Na de behandeling of het onderzoek blijft u op de afdeling voor herstel en nazorg. Het verblijf op de dagbehandeling duurt slechts enkele uren. Om alle patiënten voldoende privacy te bieden, is het helaas niet mogelijk om bezoek te ontvangen.

Telefonisch contact na ontslag

Na sommige operaties of onderzoeken wordt u de volgende dag gebeld door de verpleegkundige van de dagbehandeling. Tijdens het ontslaggesprek in het ziekenhuis krijgt u hierover meer informatie. In het telefonische gesprek vraagt de verpleegkundige hoe het met u gaat en hoe u de zorg op de afdeling heeft ervaren. Ook is er tijdens dit gesprek ruimte voor het stellen van vragen.

Contact

De dagbehandeling is van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 20.30 uur telefonisch bereikbaar via 0543 54 45 06. In verband met privacy en wetgeving geven wij uitsluitend informatie over de patiënt aan de eerste contactpersoon.

Direct naar