Ga direct naar inhoud

Fraaii (Cosmetische Chirurgie)

Algemene informatie
Patiëntenfolders

Fraaii (Cosmetische Chirurgie) add

In het geval van cosmetische chirurgie/zorg, gaat het vaak om niet-verzekerde zorg. In het SKB wordt deze zorg geleverd vanuit Fraaii, ons centrum voor cosmetiek. Fraaii heeft een eigen website waarop alle informatie over, onder meer, het behandelaanbod te vinden is: www.fraaiicosmetiek.nl. U komt bij Fraaii door route 2.4 te volgen (wanneer u het SKB binnenkomt, gaat u links van de ingang de hoek om).

Kosten van een consult bij Fraaii Cosmetiek add

Tijdens het consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. U krijgt een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Besluit u na het consult om u te laten behandelen? Dan worden er geen consultkosten in rekening gebracht. Gaat u na het consult niet over tot een behandeling? Dan wordt er €50,- in rekening gebracht.

Meer informatie over het consult, de behandelingen en tarieven vindt u op www.fraaiicosmetiek.nl.

Afspraak maken bij Fraaii Cosmetiek add

Voor cosmetische chirurgie heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts of behandelend arts. Om een afspraak te maken kunt u direct contact opnemen met de cosmetische kliniek in het SKB, Fraaii Cosmetiek, via 0543 544 545. 

Onze zorgverleners

M. Citgez
M. Citgez BIG 79067030901 Plastisch chirurg
M.  Jippes-Smulders
M. Jippes-Smulders BIG 39914803701 Plastisch chirurg
Praktische informatie
Route: 2.4
0543 54 45 45
Direct naar