• Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Pijnbestrijding

Algemene informatie
Onderzoek & behandeling
Aandoeningen
Patiëntenfolders

Route 8.1
Telefoonnummer 0543 - 54 42 00

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken op de polikliniek Pijnbestrijding? Dan belt u na verwijzing van uw huisarts of andere specialist, telefoonnummer 0543 - 54 42 00. U maakt dan met de secretaresse van de polikliniek Anesthesiologie een afspraak. Lees meer over het maken van een afspraak.

Spreekuur, het eerste bezoek
Tijdens het spreekuur bespreekt de anesthesioloog uw klachten met u. Veel pijn wordt veroorzaakt door afwijkingen binnen en rondom de wervelkolom, waardoor vaak functiebeperkingen ontstaan.

De anesthesioloog ontvangt uw medische gegevens van de verwijzend arts en laat indien nodig verder onderzoek doen. Na het eerste gesprek wordt bekeken welke behandelmogelijkheden er zijn om uw pijn te verminderen. De arts bepaalt in overleg met u welke methode voor u het meest geschikt is. Vervolgens worden één of meer behandelafspraken met u gemaakt.

Sinds enkele jaren bieden wij de mogelijkheid na tussenkomst van uw huisarts uw pijnprobleem met uw (verpleeg) huisarts te bespreken

Pijnteam
Op de polikliniek Pijnbestrijding werkt een pijnteam. Dit team bestaat uit pijnspecialisten: anesthesiologen die gespecialiseerd zijn in (diverse vormen van) pijn, waaronder het vaststellen van aandoeningen in het wervelkolomgebied. Zij worden in hun werkzaamheden ondersteund door gespecialiseerd verpleegkundigen.

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services