• Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Chirurgie

Algemene informatie
Onderzoek & behandeling
Aandoeningen
Patiëntenfolders

Route 4.6
Telefoonnummer 0543 - 54 42 50

Chirurgie is een snijdend medisch specialisme. De chirurg is gespecialiseerd in het behandelen van verwondingen, tumoren en infecties. Wij streven naar zorg van hoge kwaliteit, persoonlijk en betrokken. We maken gebruik van de meest recente behandelmethoden en zijn actief betrokken bij vernieuwingen. Zo waren we bijvoorbeeld één van de eerste ziekenhuizen in Nederland die kijkoperaties aan de galblaas uitvoerde. Tegenwoordig hoort ook de operatie in verband met darmkanker tot de mogelijkheden van de kijkoperatie.

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken op de polikliniek Chirurgie of heeft u een vraag? Dan kunt u tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen via telefoonnummer 0543 - 54 42 50. Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of een andere specialist.

Lees meer over het maken van een afspraak.

Spreekuur buitenpoli Eibergen
Bij de buitenpoli in Eibergen kunt u terecht voor de spreekuren van verschillende specialismen. Ook chirurgie valt hieronder. Bekijk op de pagina van de buitenpolikliniek Eibergen op welke dag(en) er spreekuur wordt gehouden. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services