Ga direct naar inhoud

Buitenpolikliniek Ruurlo

Algemene informatie

De buitenpolikliniek Ruurlo add

De buitenpolikliniek in Ruurlo bevindt zich op de eerste verdieping van het Kulturhus in Ruurlo. Patiënten kunnen er terecht voor de spreekuren van een aantal specialismen van het SKB. Daarnaast kan er een hartfilmpje gemaakt worden. Voor patiënten uit Ruurlo en omstreken betekent dit dat zij minder lang hoeven te reizen voor een afspraak bij het SKB. Bij het maken van een afspraak in het SKB kunnen patiënten in deze regio kiezen voor een afspraak in Ruurlo, Winterswijk of Eibergen.

Afspraken buitenpolikliniek Ruurlo add

Bij de polikliniek in Ruurlo kunt u terecht voor de spreekuren van een aantal specialismen. Ook kunnen er op afspraak harftfilmpjes (ECG's) gemaakt worden. Uw huisarts verwijst u hiervoor door. U moet vooraf eerst telefonisch een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met het secretariaat van de polikliniek cardiologie via 0543 54 42 25.

Vergeet niet om een geldig identificatiebewijs mee te nemen.

Overzicht specialismen buitenpolikliniek Ruurlo add

U kunt in Ruurlo terecht bij de specialismen cardiologie, chirurgie, geriatrie, kindergeneeskunde, reumatologie en verloskunde. Zowel nieuwe patiënten als controlepatiënten kunnen een afspraak maken in Ruurlo. Als u een nieuwe patiënt bent, moet u worden doorverwezen door uw huisarts. Wilt u een afspraak maken? Neem telefonisch contact op met het secretariaat van uw behandelend arts.

Openingstijden prikpost buitenpolikliniek Ruurlo add

Heeft uw huisarts, medisch specialist of trombosedienst aangegeven dat u bloed moet laten prikken? Maak dan snel en eenvoudig online een afspraak. Voor het inleveren van urine, speeksel en ontlasting hoeft u geen afspraak te maken.

Kulturhus Ruurlo add

In het Kulturhus Ruurlo zijn ook andere organisaties gevestigd, zoals huisartsen, een fysiotherapeut en thuis- en ouderenzorg. 

Bezoekadres

Kulturhus Ruurlo
Nieuwe Weg 5
7261 NL Ruurlo

Praktische informatie
0543 - 54 44 44
Telefonische openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur.
Direct naar