Ga direct naar inhoud

Buitenpolikliniek Ruurlo

Algemene informatie

De buitenpolikliniek Ruurlo add

De buitenpolikliniek in Ruurlo bevindt zich op de eerste verdieping van het Kulturhus in Ruurlo. Patiënten kunnen er terecht voor de spreekuren van een aantal specialismen van het SKB. Daarnaast kan er een hartfilmpje gemaakt worden. Voor patiënten uit Ruurlo en omstreken betekent dit dat zij minder lang hoeven te reizen voor een afspraak bij het SKB. Bij het maken van een afspraak in het SKB kunnen patiënten in deze regio kiezen voor een afspraak in Ruurlo, Winterswijk of Eibergen.

Afspraken buitenpolikliniek Ruurlo add

Bij de polikliniek in Ruurlo kunt u terecht voor de spreekuren van een aantal specialismen. Ook kunnen er op afspraak harftfilmpjes (ECG's) gemaakt worden. Uw huisarts verwijst u hiervoor door. U moet vooraf eerst telefonisch een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met het secretariaat van de polikliniek cardiologie via 0543 54 42 25.

Vergeet niet om een geldig identificatiebewijs mee te nemen.

Overzicht specialismen buitenpolikliniek Ruurlo add

U kunt in Eibergen terecht bij de specialismen cardiologie, chirurgie, kindergeneeskunde, reumatologie en verloskunde. Zowel nieuwe patiënten als controlepatiënten kunnen een afspraak maken in Ruurlo. Als u een nieuwe patiënt bent, moet u worden doorverwezen door uw huisarts. Wilt u een afspraak maken? Neem telefonisch contact op met het secretariaat van uw behandelend arts.

Openingstijden prikpost buitenpolikliniek Ruurlo add

De prikpost in Ruurlo is geopend op de volgende momenten:

  • Maandag: 9.30 uur tot 11.00 uur.
  • Dinsdag: 7.30 uur tot 8.30 uur.
  • Woensdag: 9.30 uur tot 11.00 uur.
  • Donderdag: 7.30 uur tot 8.30 uur.
  • Vrijdag: gesloten.


Komt u om bloed te prikken? In de wachtruimte op de eerste verdieping in het Kulturhus kunt u een nummer trekken en dan plaatsnemen in de wachtruimte. Als uw nummer verschijnt op het beeldscherm, kunt u bij de prikpost naar binnen lopen. Komt u alleen iets afgeven aan de medewerkers van de prikpost? Dan hoef u geen nummer te trekken. U kun dan direct doorlopen naar de prikpost.

Moet uw kind bloedprikken en is uw kind jonger dan 6 jaar? Meld u dan direct bij een medewerker van de prikpost.

Kulturhus Ruurlo add

In het Kulturhus Ruurlo zijn ook andere organisaties gevestigd, zoals huisartsen, een fysiotherapeut en thuis- en ouderenzorg. 

Bezoekadres

Kulturhus Ruurlo
Nieuwe Weg 5
7261 NL Ruurlo

Praktische informatie
0543 - 54 44 44
Direct naar