Ga direct naar inhoud

Stichting Vrienden van het SKB

Een aangename omgeving maakt het ziekenhuisverblijf wat minder zwaar. Bijvoorbeeld doordat er een prettige ruimte is voor familie van ernstig zieke patiënten. Of een camera, zodat ouders van een couveusekindje toch thuis naar hun kind kunnen kijken. Voor dat beetje extra, dáár zorgen de Vrienden van het SKB voor.

Op allerlei manieren zamelt Stichting Vrienden van het SKB geld in om projecten te financieren. Grote en kleine projecten, voor groepen of eenlingen, voor jong en oud, voor opgenomen of juist poliklinische patiënten. Bijzondere aandacht krijgen de projecten voor kankerpatiënten en voor ouderen. Uw steun is daarbij hard nodig!

Op onderstaande pagina's vindt u meer informatie over hoe u Vriend van het SKB kunt worden, welke projecten de Vrienden hebben gerealiseerd en welke sponsormogelijkheden er zijn.

skb-logo-st-vrienden-skb-rgb-intranet.jpg
Tanja Egbers samen met voorzitter Wim Aalderink

1 oktober 2023

Begin oktober heeft Tanja Egbers afscheid genomen als secretaresse van de Stichting Vrienden van het SKB. Jarenlang heeft zij zich ingezet voor de Stichting Vrienden. We zijn haar erg dankbaar en hebben fijn afscheid genomen.

Per 1 oktober 2023 is Willeke te Selle de nieuwe secretaresse van de Stichting Vrienden van het SKB. Namens het bestuur heten we je van harte welkom!

Direct naar