Ga direct naar inhoud

Stichting Vrienden van het SKB - Het bestuur

Gepubliceerd op: 16 december 2022

Wim Aalderink, voorzitter

Ik ben Wim Aalderink, een geboren en getogen Achterhoeker. Sinds 1994 woon ik in Winterswijk. Ik ben de oud directeur van ABN Amro, locatie Winterswijk, oud wethouder van de Gemeente Winterswijk en sinds 2020 de trotse voorzitter van de prachtige Stichting Vrienden van het SKB.

Jolanda Luimes-Arentsen

Mijn naam is Jolanda Luimes-Arentsen (1970). Ik ben geboren en getogen op boerderij Vonderman in Geesteren. Studeerde bestuurskunde en ben getrouwd met Wim. Samen met onze dochters Ellen en Ankie wonen we in Geesteren. Het organiseren van bijeenkomsten, mensen bijeenbrengen en samen met anderen iets moois voor elkaar krijgen, vind ik geweldig om te doen. Zo ben ik al jaren maatschappelijk zeer betrokken en was ik ook jaren politiek actief. Ik ben een mens vol ideeën, die pas los laat als het resultaat bereikt is. Intussen werk ik ruim 20 jaar als zelfstandig onderneemster, waarvan sinds 2013 aan De Schoolwebwinkel. Dit zelf bedachte project is mijn bedrijf geworden. Sinds 2022 ben ik één van de bestuursleden van Stichting Vrienden SKB. Het voelt goed om te kunnen helpen aan een klein stukje welzijn creëren voor je medemens die kort of lang in het ziekenhuis in Winterswijk is. Mocht jij ook hierin iets willen betekenen? Misschien is een donateurschap van Stichting Vrienden SKB dan iets voor jou. 

Erik Beltman

Ik ben Erik Beltman, woonachtig in Varsseveld samen met mijn vrouw Susan en drie kinderen. Ik ben ondernemer, je kent me misschien van Heezen mode in Varsseveld. 

Annemieke Joldersma

Mijn naam is Annemieke Joldersma, woonachtig in Lichtenvoorde. Nadat ik 15 jaar mijn evenementenbureau in ’s-Hertogenbosch heb gerund, ben ik terug gekomen naar de Achterhoek waar ik nu met veel plezier als eventmanager voor McYawl werk. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op Wijndomein “Hof Detharding” te Harreveld, waar ik heerlijk mag werken in de natuur.

Werner Rensen

Mijn naam is Werner Rensen, ik ben getrouwd, heb twee kinderen en woon in Aalten. In het dagelijks leven ben ik notaris in Aalten. Het streekziekenhuis is een belangrijke voorziening in de regio met focus op genezing en behandeling. Ik wil daarbij graag meedenken om de mensen die er onder welke omstandigheden dan ook moeten verblijven, het zo aangenaam mogelijk te maken.

Frank Maarsingh

Ik ben Frank Maarsingh, woonachtig in Aalten. Ik werk als directievoorzitter bij BonsenReuling Accountants in Lichtenvoorde. Ik ben getrouwd met Eugenie, vader van 3 kinderen en opa van 2 kleinkinderen. Ik hecht een groot belang aan een leefbare Achterhoek en alle aspecten daarvan.

Direct naar