Ga direct naar inhoud

Over Stichting Vrienden van het SKB

Gepubliceerd op: 23 december 2022

Streekziekenhuis Koningin Beatrix wil haar patiënten het beste bieden: de beste behandeling, zorg, aandacht en omgeving. Voor behandeling en zorg komt het geld van zorgverzekeraars. Aandacht geven de medewerkers graag en veel, uit zichzelf. Maar voor het realiseren van een aangename omgeving komt het ziekenhuis vaak geld tekort. Alle besteedbare budget gaat naar de directe zorg. En zo hoort dat ook.

Dat beetje extra

Een aangename omgeving maakt het ziekenhuisverblijf echter wel minder zwaar. Een prettige ruimte voor familie van ernstig zieke patiënten bijvoorbeeld. Of een camera, zodat ouders van een couveusekindje toch thuis naar hun kind kunnen kijken. Voor dat beetje extra, dáár zorgen de Vrienden van het SKB voor.

  • SIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer): 816069189.
  • SEPA, doorlopende machtiging.
  • Incassant ID-nummer: NL50ZZZ091429700000


Wij kunnen dat beetje extra voor de patiënten van het SKB  natuurlijk niet realiseren zonder financiële middelen. Op allerlei manieren zamelen wij geld in om projecten te financieren. Grote en kleine projecten, voor groepen of eenlingen, voor jong en oud, voor opgenomen of juist poliklinische patiënten. Uw steun is daarbij hard nodig!

Vrienden met een eigen beleid

De Stichting Vrienden van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix staat los van het ziekenhuis, maar heeft er natuurlijk wel nauwe contacten mee. Bijvoorbeeld om te horen wat er nu echt nodig is. Of om te bespreken hoe het beschikbare geld het beste zou kunnen worden besteed. De Vrienden voeren een eigen beleid, waarbij we in de uitvoering mogen rekenen op ondersteuning uit het ziekenhuis. Maar altijd staat het welzijn van de patiënt voorop.

Jaardocumenten

Hieronder vindt u de jaardocumenten van Stichting Vrienden van het SKB.

Direct naar