• Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Kindergeneeskunde

Algemene informatie
Onderzoek & behandeling
Aandoeningen
Patiëntenfolders
Verpleegafdeling

Route 4.7
Telefoonnummer 0543 - 54 43 50

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken op de op de polikliniek Kindergeneeskunde of heeft u een vraag? Dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0543 - 54 43 50. Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of een andere specialist.

Spreekuur buitenpoli Eibergen
Bij de buitenpoli in Eibergen kunt u terecht voor de spreekuren van verschillende specialismen. Ook kindergeneeskunde valt hieronder. Bekijk op de pagina van de buitenpolikliniek Eibergen op welke dag(en) er spreekuur wordt gehouden. 

Kindergeneeskunde in het SKB
Kindergeneeskunde is het specialisme dat zich toespitst op patiënten van 0 tot 18 jaar. In het SKB zijn 5 kinderartsen werkzaam. Zij verzorgen de 24-uurs zorg, behandelen kinderen op de kinder– en kraamafdeling en houden spreekuur op de polikliniek. Het gaat daarbij niet alleen om zieke kinderen maar ook om groei- en ontwikkelingsproblemen. De kinderartsen worden in hun werkzaamheden ondersteund door 2 orthopedagogen, een kinderlong- en diabetesverpleegkundigen, een urotherapeut en pedagogisch medewerkers. Ook is er kinder(bekken)fysiotherapie en logopedie beschikbaar.

 
 
 
 
 

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services