Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Mijn SKB

Het persoonlijke online zorgportaal voor patiënten

Mijn SKB

Vanaf 1 januari 2020 zijn ziekenhuizen verplicht om patiënten de mogelijkheid te bieden om hun medisch dossier digitaal in te zien. Maar wist u dat dit nu al mogelijk is bij het SKB? Via uw persoonlijke online zorgportaal… Mijn SKB!

Wat is Mijn SKB?
Mijn SKB is het persoonlijke online zorgportaal voor patiënten van het SKB; één centrale plek voor al uw medische informatie. Met Mijn SKB kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week in een beveiligde online omgeving uw medische informatie van het SKB inzien. Met Mijn SKB kunt u:

-       (een deel van) uw medisch dossier bekijken;

-       uitslagen van onderzoeken bekijken;

-       uw afsprakenoverzicht bekijken;

-       vragenlijsten digitaal invullen en verzenden;

-       patiëntbrieven bekijken die het SKB heeft verzonden naar u, uw huisarts of een andere zorgverlener

 … waar en wanneer dat u het beste uitkomt.

 

Vanaf 1 oktober 2019 extra mogelijkheden
Vanaf 1 oktober 2019 heeft Mijn SKB extra mogelijkheden waardoor uw persoonlijke online zorgportaal nóg vollediger is. Vanaf dan kunt u bijvoorbeeld ook: behandelverslagen van poliklinische en klinische afspraken met uw arts bekijken, het verpleegkundig dossier bekijken en online wijzigingen doorgeven en vragen stellen via een e-consult.


Controleer eerst uw persoonsgegevens
Logt u voor het eerst in bij Mijn SKB of is het een tijd geleden? Controleer dan bij ‘Mijn gegevens’ uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Klopt deze informatie niet (meer)? Geef dit aan ons door. Dat kan bij de receptie in de centrale hal of via 0543 54 44 44. Dan weten wij zeker dat wij u altijd kunnen bereiken.


DigiD
Bent u patiënt (geweest) bij het SKB en 16 jaar of ouder? Dan kunt u gebruik maken van Mijn SKB. U heeft hiervoor een DigiD code met sms-functie nodig of de DigiD app. Heeft u geen DigiD code? Vraag deze dan aan via www.digid.nl. Als u wel een DigiD heeft, maar zonder sms-functie, dan kunt u dit aanpassen via uw instellingen op www.digid.nl.


Meer informatie?
Meer informatie over Mijn SKB en DigiD vindt u op de informatiepagina. Hier vindt u alle informatie, een handige korte en uitgebreide handleiding en antwoorden op veelgestelde vragen.‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services