Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Mijn SKB

Het persoonlijke online zorgportaal voor patiënten

Mijn SKB

Wist u dat vanaf 1 januari 2020 ziekenhuizen verplicht zijn om patiënten de mogelijkheid te bieden om hun medisch dossier digitaal in te zien? Dit is nu al mogelijk bij het SKB. Via uw persoonlijke online zorgportaal... Mijn SKB! Sinds 1 oktober 2019 zijn de nieuwe mogelijkheden in Mijn SKB beschikbaar. De komende periode wordt het online zorgportaal verder onwikkeld en zullen er steeds meer mogelijkheden beschikbaar zijn.

 

 

 

Wat is Mijn SKB?
Mijn SKB is het persoonlijke online zorgportaal voor patiënten van het SKB; één centrale plek voor al uw medische informatie. Met Mijn SKB kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week in een beveiligde online omgeving uw medische informatie van het SKB inzien. Met Mijn SKB kunt u:

-       (delen van) uw medisch dossier bekijken;

-       uitslagen van onderzoeken bekijken;

-       verslagen gemaakt door uw zorgverlener lezen;

-       uw afsprakenoverzicht bekijken en verwijsafspraken maken;

-       herhaalmedicatie aanvragen via een e-consult;

-       vragen stellen en wijzigingen doorgeven via een e-consult;

-       vragenlijsten digitaal invullen en verzenden;

-       patiëntbrieven bekijken die het SKB heeft verzonden naar u, uw huisarts of een andere zorgverlener

 … waar en wanneer het u het beste uitkomt.

 

Controleer eerst uw persoonsgegevens
Logt u voor het eerst in bij Mijn SKB of is het een tijd geleden? Controleer dan bij ‘Mijn gegevens’ uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Klopt deze informatie niet (meer)? Geef dit aan ons door. Dat kan in Mijn SKB door op 'wijziging doorgeven' te klikken, een e-consult te sturen, dit door te geven bij de receptie in de centrale hal of via 0543 54 44 44. Dan weten wij zeker dat wij u altijd kunnen bereiken.


DigiD
Bent u patiënt (geweest) bij het SKB en 16 jaar of ouder? Dan kunt u gebruik maken van Mijn SKB. U heeft hiervoor een DigiD code met sms-functie nodig of de DigiD app. Heeft u geen DigiD code? Dan kunt u deze zelf aanvragen via www.digid.nl. Als u wel een DigiD heeft, maar zonder sms-functie, dan kunt u dit aanpassen via uw instellingen op www.digid.nl.

Inloopsessies bibliotheken Achterhoek 'uw digitale medisch dossier, hoe werkt het?'
Vanaf maandag 14 oktober organiseren wij en het Slingeland Ziekenhuis in samenwerking met de bibliotheken in de Achterhoek de inloopsessies “uw digitale medisch dossier, hoe werkt het
?”. Dit is speciaal voor inwoners van de Achterhoek die alles willen weten over de patiëntportalen Mijn SKB en Mijn Slingeland. Tijdens de inloopsessie kunnen geïnteresseerden binnenlopen met al hun vragen over de patiëntportalen. Er wordt uitleg gegeven: hoe werkt het inloggen, hoe ziet het portaal eruit, waar staat wat en waarom is het interessant om gebruik te blijven maken van de portalen? Iedereen is welkom, jong en oud. Bovendien is het gratis.

Benieuwd waar, wanneer en op welk tijdstip de inloopsessies worden aangeboden? Bekijk de agenda van de bibliotheek bij jou in de buurt: www.oostachterhoek.nl, www.achterhoeksepoort.nl, www.bibliotheekwestachterhoek.nl,  www.bibliotheekmontferland.nl


Meer informatie?
Meer informatie over Mijn SKB en DigiD vindt u op de informatiepagina. Hier vindt u alle informatie, een handige korte handleiding en antwoorden op veelgestelde vragen.

Vindt u niet de informatie die u zoekt? Neem dan contact op met de Mijn SKB helpdesk via mijnskb@skbwinterswijk.nl of 0543 54 44 55.‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services