Ga direct naar inhoud

Vrouw-Kindeenheid

De Vrouw-Kindeenheid van het SKB is een afdeling waar verschillende afdelingen samenwerken. De Vrouw-Kindeenheid wordt gevormd door:


Het is niet voor niets dat deze afdelingen samen de Vrouw-Kindeenheid vormen; door heel goed onderling samen te werken, staat niet alleen de patiënt, maar juist ook het gezin centraal op onze afdeling.

Meer weten over de verschillende onderdelen en afdelingen van de Vrouw-Kindeenheid? Dat kan, in het submenu aan de rechterkant van deze pagina, staan de verschillende onderdelen apart genoemd. Klik op een afdeling en u krijgt informatie over deze afdeling in beeld. Door te klikken op de bovenstaande linkjes, komt u ook bij de afdelingen terecht.

SKBaby, op afstand contact met uw kindje

Soms is het noodzakelijk dat uw baby na de geboorte in het ziekenhuis moet blijven of wordt opgenomen. Natuurlijk zult u zelf veel in het ziekenhuis zijn voor de verzorging van en bezoek aan uw kind. Daarnaast kunt u met behulp van SKBaby thuis naar uw kind te kijken. Op deze manier proberen wij uw bezorgdheid weg te nemen en de band tussen u en uw kind te versterken. Een ander voordeel is dat ook familie en vrienden kunnen inloggen en meekijken.

Hoe werkt het?
De unit neonatologie heeft de beschikking over vier webcams voor acht bedjes. Hiermee kunnen beelden van twee bedden via één camera worden verzonden, maar niet tegelijkertijd. Ondanks het gezamenlijke gebruik van een camera kunnen de beelden van uw kind echter alleen door u worden bekeken. Als u inlogt terwijl een andere ouder via dezelfde camera kijkt, dan moet u maximaal drie minuten wachten. Daarna kunt u naar uw kind kijken.

Via skbaby.skbwinterswijk.nl/login, linkt u direct door naar SKBaby. Op deze pagina vult u de inlognaam en wachtwoord in dat u van de afdeling heeft gekregen en kunt u naar uw kindje kijken. In principe kunt u op elke PC inloggen, mits er een internetaansluiting is.

Direct naar