Ga direct naar inhoud

Keel-, Neus- en Oorheelkunde

Algemene informatie
Aandoeningen
Patiëntenfolders

Afspraak maken bij de poli KNO add

Wilt u een afspraak maken op de polikliniek Keel-, neus- en oorheelkunde of heeft u een vraag? Dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0543  54 45 00. Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of een andere specialist.

Spreekuur buitenpoli Eibergen

Bij de buitenpoli in Eibergen kunt u terecht voor de spreekuren van verschillende specialismen. Ook keel-, neus- en oorheelkunde valt hieronder. Meer informatie over de buitenpoli Eibergen vindt u op de pagina van de buitenpolikliniek Eibergen.

Dagbehandelingscentrum voor kinderen add

Vlakbij de operatiekamers is een dagcentrum ingericht voor kinderen die komen voor het plaatsen van trommelvliesbuisjes, of het verwijderen van keel- en/of neusamandelen. Deze ingrepen worden door de keel-, neus-, oorarts uitgevoerd. Een verpleegkundige bereidt u en uw kind voor op de ingreep en informeert u over de gang van zaken. U dient er rekening mee te houden dat u en uw kind ongeveer drie uur in het ziekenhuis verblijven.

Slaapcentrum add

De huisarts kan mensen met slaapproblemen verwijzen naar het SKB. De longartsen, KNO-artsen en neurologen werken samen bij het diagnosticeren en behandelen van slaapstoornissen in het slaapcentrum. Het vaststellen van de diagnose is moeilijk, waarbij de samenwerking en expertise van de drie specialismen nodig is.

Onze zorgverleners

J.B. Hinderink
J.B. Hinderink BIG 39031217901 KNO-arts
J.R. Alvarado-van Os
J.R. Alvarado-van Os BIG 59023136801 KNO-arts
Praktische informatie
Route: 4.3
0543 54 45 00
Telefonische openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur.
Winterswijk
Wachttijd tot de eerste afspraak: 5 dagen
Eibergen
Wachttijd tot de eerste afspraak: 7 dagen
Direct naar