Ga direct naar inhoud

Buitenpolikliniek Eibergen

Algemene informatie

De buitenpolikliniek Eibergen add

De buitenpolikliniek in Eibergen bevindt zich op de begane grond van het Hageman Medisch Centrum in Eibergen. Patiënten kunnen hier terecht voor de spreekuren van verschillende specialismen van het SKB. Daarnaast kunnen er röntgenfoto's, longfunctieonderzoeken, hartecho's en hartfilmpjes gemaakt worden en kan de (plastisch) chirurg er poliklinische ingrepen verrichten. Voor patiënten uit Eibergen en omgeving betekent dit minder of soms zelfs geen reistijd naar het ziekenhuis in Winterswijk. Bij het maken van een afspraak in het SKB kunnen patiënten in deze regio kiezen voor een afspraak in Eibergen, Ruurlo of Winterswijk.

Afspraken buitenpolikliniek Eibergen add

Bij de polikliniek kunnen op afspraak röntgenfoto’s en hartfilmpjes (ECG’s) gemaakt worden. Uw huisarts verwijst u hiervoor door. U moet vooraf eerst telefonisch een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met het secretariaat van de polikliniek:

  • Cardiologie: 0543 54 42 25, voor het plannen van een hartfilmpje (ECG). Iedere werkdag.
  • Radiologie: 0543 54 46 20, voor het plannen van een röntgenfoto. De röntgenkamer is op werkdagen wisselend geopend.

Vergeet niet om een geldig identificatiebewijs mee te nemen.

Overzicht specialismen buitenpolikliniek Eibergen add

U kunt in Eibergen terecht bij de volgende specialismen: Cardiologie, Orthopedagogiek, Orthopedie, Reumatologie, Longgeneeskunde, Chirurgie, Dermatologie, Geriatrie, KNO, Wondzorg, Gynaecologie, Kindergeneeskunde, Neurologie, Interne geneeskunde en Plastische chirurgie. 

Zowel nieuwe patiënten als controlepatiënten kunnen een afspraak maken in Eibergen. Voor nieuwe patiënten geldt dat zij doorverwezen moeten zijn door de huisarts. Wilt u een afspraak maken? Neem telefonisch contact op met het secretariaat van uw behandelend arts.

Openingstijden prikpost buitenpolikliniek Eibergen add

Heeft uw huisarts, medisch specialist of trombosedienst aangegeven dat u bloed moet laten prikken? Maak dan snel en eenvoudig online een afspraak. Voor het inleveren van urine, speeksel en ontlasting hoeft u geen afspraak te maken.

Goede ziekenhuiszorg dichtbij add

Er is gekozen voor een uitgebreidere locatie in Eibergen om goede ziekenhuiszorg bereikbaar te houden voor de hele Achterhoek en een bredere geografische spreiding te realiseren. Zorgvragen worden steeds ingewikkelder. In veel gevallen moeten patiënten aanvullende onderzoeken ondergaan. Een deel van deze onderzoeken kunnen door de uitbreiding in de polikliniek in Eibergen plaatsvinden. Zo kunnen inwoners voor meer zorgvragen en diagnostiek op de polikliniek terecht. Daarnaast biedt een uitgebreidere polikliniek ook kansen voor meer samenwerking met andere zorgpartners in de regio.

Hageman Medisch Centrum add

In het Hageman Medisch Centrum zijn ook andere zorgverleners gevestigd. Zoals twee huisartspraktijken, een apotheek, thuis- en ouderenzorg, een fysiotherapiepraktijk, Geestelijke Gezondheidszorg en diverse paramedische professionals.

Bezoekadres

Hageman Medisch Centrum
J W Hagemanstraat 46-2
7151 AH Eibergen

Praktische informatie
0543 - 54 44 44
Telefonische openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur.
Direct naar