Ga direct naar inhoud

Functieafdeling

Algemene informatie
Onderzoek & behandeling
Patiëntenfolders

Functieafdeling add

Op de functieafdeling kunt u terecht voor verschillende soorten onderzoek. De onderzoeken vinden plaats ter controle van uw gezondheid of ter voorbereiding op een operatie. Op de functieafdeling worden zowel opgenomen als niet opgenomen patiënten onderzocht. Een functieonderzoek wordt aangevraagd door uw huisarts of specialist. De onderzoeken worden verricht om eventuele ziekten te kunnen vaststellen of uit te sluiten. Op de functieafdeling kunt u terecht voor onderzoek van:


Wanneer een medisch specialist een functieonderzoek aanvraagt, krijgt u in de regel gelijk een afspraak mee voor het onderzoek. Voor onderzoeken aangevraagd door de huisarts, kunt u contact opnemen met de functieafdeling voor een afspraak. Een uitzondering hierop betreft de afspraak voor een onderzoek aan de maag of darm (endoscopie). Hiervoor ontvangt u een afspraak thuis via het secretariaat van de internisten.

Naast functieonderzoek worden op de afdeling ook puncties gedaan. Bij een punctie wordt lichaamsweefsel afgenomen en opgestuurd voor onderzoek.

Openingstijden en bereikbaarheid van de functieafdeling add

Heeft u binnenkort een maag- of darmonderzoek? Dan kunt u zich melden bij de balie van de dagbehandeling (route 7.5). Het onderzoek vindt plaats op de endoscopieafdeling (route 7.4).

MRSA

Bent u woonachtig op een varkens- of vleeskalverenhouderij, of komt u beroepsmatig in contact met deze dieren, meldt dit dan zo spoedig mogelijk bij uw arts of op uw poliklinsche afspraak. Dit is vanwege de ziekenhuisbacterie MRSA.

Praktische informatie
Route: 4.4
0543 54 46 70
Telefonische openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur.
Direct naar