Ga direct naar inhoud

Agenda

Vanwege het coronavirus worden voorlichtingsavonden, rondleidingen en workshops in ons ziekenhuis tot nader order geannuleerd. HIeronder vindt u meer informatie over digitale voorlichtingen, rondleidingen en workshops.

Bevallen in het SKB

Gaat u binnenkort bevallen? Op de website van het VSV Oost Achterhoek (Verloskundig Samenwerkingsverband) vindt u informatie over de voorlichtingsmogelijkheden (zoals over borstvoeding of een rondleiding op de kraamsuites). Of bekijk onze pagina met informatie over bevallen in het SKB

Inloopochtenden Borstkankervereniging Winterswijk

Wilt u meer weten over de inloopochtenden van de Borstkankervereniging Winterswijk? En heeft u behoefte om uw gevoelens en ervaringen te delen, uw verhaal kwijt te kunnen of zit u met vragen? Dan kunt u contact opnemen met winterswijk@borstkanker.nl. Laat eventueel uw telefoonnummer achter en zij nemen contact met u op.

Look Good Feel Better

Look Good Feel Better biedt online workshops aan. Bekijk hiervoor de website van Look Good Feel Better.

 date_range 13 juni 2023

Bent u  zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor ons webinar op 13 juni 2023 over de bevalling en kraamperiode! Het webinar wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is.

Lees meer
date_range 23 augustus 2023

Bent u zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor onze voorlichtingsbijeenkomst op 23 augustus 2023 over de bevalling en kraamperiode! Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is gratis. 

Lees meer
date_range 12 oktober 2023

Bent u  zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor ons webinar op 12 oktober 2023 over de bevalling en kraamperiode! Het webinar wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is.

Lees meer
date_range 12 december 2023

Bent u zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor onze voorlichtingsbijeenkomst op 12 december 2023 over de bevalling en kraamperiode! Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is gratis. 

Lees meer
Direct naar