Ga direct naar inhoud

Agendadate_range 12 december 2023

Deze voorlichtingsbijeenkomst over de bevalling en kraamperiode zit vol. Aanmelden is daarom helaas niet meer mogelijk. Het eerstvolgende webinar is op dinsdag 16 januari 2024.  Is dit te laat voor u? Neem dan contact op via communicatie@skbwinterswijk.nl. 
______________________________________________________________________________

Bent u zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor onze voorlichtingsbijeenkomst op 12 december 2023 over de bevalling en kraamperiode! Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is gratis. 

Lees meer
date_range 16 januari 2024

Bent u  zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor ons webinar op 16 januari 2024 over de bevalling en kraamperiode! Het webinar wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is.

Lees meer
date_range 28 februari 2024

Bent u  zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor ons webinar op 28 februari 2024 over de bevalling en kraamperiode! Het webinar wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is.

Lees meer
date_range 11 april 2024

Bent u zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor onze voorlichtingsbijeenkomst op 11 april 2024 over de bevalling en kraamperiode! Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is gratis. 

Lees meer
date_range 23 mei 2024

Bent u  zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor ons webinar op 23 mei 2024 over de bevalling en kraamperiode! Het webinar wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is. 

Lees meer
date_range 09 juli 2024

Bent u  zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor ons webinar op 9 juli 2024 over de bevalling en kraamperiode! Het webinar wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is.

Lees meer
date_range 28 augustus 2024

Bent u zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor onze voorlichtingsbijeenkomst op 28 augustus 2024 over de bevalling en kraamperiode! Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is gratis. 

Lees meer
date_range 02 oktober 2024

Bent u  zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor ons webinar op 2 oktober 2024 over de bevalling en kraamperiode! Het webinar wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is.

Lees meer
date_range 14 november 2024

Bent u  zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor ons webinar op 14 november 2024 over de bevalling en kraamperiode! Het webinar wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is.

Lees meer
date_range 17 december 2024

Bent u zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor onze voorlichtingsbijeenkomst op 17 december 2024 over de bevalling en kraamperiode! Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is gratis. 

Lees meer
Direct naar