Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Buitenpolikliniek Eibergen

De buitenpolikliniek van het SKB bevindt zich op de begane grond van het Hageman Medisch Centrum in Eibergen. Patiënten kunnen hier terecht voor een afspraak bij een specialist of verpleegkundige, bloedprikken, röntgenonderzoek, longfunctieonderzoek, oogtesten en kleine medische ingrepen. Voor patiënten uit Eibergen en omgeving betekent dit minder of soms zelfs geen reistijd naar het ziekenhuis in Winterswijk. Bij het maken van een afspraak in het SKB kunnen patiënten in de regio kiezen voor een afspraak in Eibergen of Winterswijk.

Goede ziekenhuiszorg dichtbij
Er is gekozen voor een uitgebreidere locatie in Eibergen om goede ziekenhuiszorg bereikbaar te houden voor de hele Achterhoek en een bredere geografische spreiding te realiseren. Zorgvragen worden steeds ingewikkelder. In veel gevallen moeten patiënten aanvullende onderzoeken ondergaan. Een deel van deze onderzoeken kunnen door de uitbreiding in de polikliniek in Eibergen plaatsvinden. Zo kunnen inwoners voor meer zorgvragen en diagnostiek op de polikliniek terecht. Daarnaast biedt een uitgebreidere polikliniek ook kansen voor meer samenwerking met andere zorgpartners in de regio.

Hageman Medisch Centrum
In het Hageman Medisch Centrum zijn ook andere zorgverleners gevestigd. Zoals twee huisartspraktijken, een apotheek, thuis- en ouderenzorg, een fysiotherapiepraktijk, Geestelijke Gezondheidszorg en diverse paramedische professionals.

Bezoekadres
Hageman Medisch Centrum
J W Hagemanstraat 46-2
7151 AH Eibergen

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services