• Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Functieafdeling

Algemene informatie
Onderzoek & behandeling
Aandoeningen
Patiëntenfolders

Route 4.4
Telefoonnummer 0543 - 54 46 70

Openingstijden van de functieafdeling
Maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur.

Op de functieafdeling kunt u terecht voor verschillende soorten onderzoek. De onderzoeken vinden plaats ter controle van uw gezondheid of ter voorbereiding op een operatie. Op de functieafdeling worden zowel opgenomen als niet opgenomen patiënten onderzocht. Een functieonderzoek wordt aangevraagd door uw huisarts of specialist. De onderzoeken worden verricht om eventuele ziekten te kunnen vaststellen of uit te sluiten. Op de functieafdeling kunt u terecht voor onderzoek van:


Wanneer een medisch specialist een functieonderzoek aanvraagt, krijgt u in de regel gelijk een afspraak mee voor het onderzoek. Voor onderzoeken aangevraagd door de huisarts, kunt u contact opnemen met de functieafdeling voor een afspraak. Een uitzondering hierop betreft de afspraak voor een onderzoek aan de maag of darm (endoscopie). Hiervoor ontvangt u een afspraak thuis via het secretariaat van de internisten.

Heeft u binnenkort een maag- of darmonderzoek? Dan kunt u zich melden bij de balie van de dagbehandeling (route 7.5). Het onderzoek vindt plaats op de endoscopieafdeling (route 7.4).

Naast functieonderzoek worden op de afdeling ook puncties gedaan. Bij een punctie wordt lichaamsweefsel afgenomen en opgestuurd voor onderzoek. Raadpleeg de patiëntenfolders in de rechterkolom voor specifieke informatie over deze ingrepen.

MRSA
Bent u woonachtig op een varkens- of vleeskalverenhouderij, of komt u beroepsmatig in contact met deze dieren, meldt dit dan zo spoedig mogelijk bij uw arts of op uw poliklinsche afspraak. Dit is vanwege de ziekenhuisbacterie MRSA.

 
 
 

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services