Ga direct naar inhoud

Zorg poliklinieken gewaardeerd met een 8,7!

9 juli 2021

Gepubliceerd op: 09 juli 2021

In de periode van 15 maart tot 15 april 2021 hielden we een patiënttevredenheidsonderzoek (PTO) onder patiënten die in deze periode een afspraak hadden bij een van onze poliklinieken. In totaal hebben 1.694 patiënten meegedaan aan het PTO. Zij waarderen onze zorg met gemiddeld een 8,74! Een cijfer waar we trots op zijn.

Waardering

De patiënten zijn zeer tevreden over de omgang, behulpzaamheid, deskundigheid en vriendelijkheid van onze artsen en medewerkers. Er zijn ook enkele verbeterpunten. Zo blijkt dat de routenummers en polikliniek-/afdelingsbenamingen door elkaar gebruikt worden bij de bewegwijzering. Ook de wachttijden en privacy in de wachtkamer worden genoemd. De uitloop van het spreekuur kan voor onrust, onzekerheid en stress zorgen. Als tip wordt vaak het communiceren over de wachttijd genoemd.

Hoe verder?

Wij gaan aan de slag met de feedback van onze patiënten en kijken hoe we deze punten kunnen verbeteren. Wilt u uw ervaring en mening over onze zorg met ons delen? Ga dan naar onze pagina over Patiënttevredenheid.

Direct naar