Ga direct naar inhoud

Versoepeling van de coronamaatregelen in het SKB

25 april 2022

Gepubliceerd op: 25 april 2022

Met ingang van maandag 25 april zijn de coronamaatregelen in het SKB versoepeld. Patiënten, bezoekers en begeleiders hoeven vanaf geen 1,5 meter afstand meer te houden. Ook het dragen van een mondneusmasker is niet meer verplicht. Bent u verkouden? Dan vragen wij u wel om een mondneusmasker te dragen. 

 

Zelftest bij corona gerelateerde klachten
Heeft u corona gerelateerde klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Dan vragen wij u om thuis een corona zelftest te doen vóór u naar het ziekenhuis gaat.

  • Is de uitslag van de zelftest negatief? Dan kunt u gewoon naar het ziekenhuis komen.
  • Is de uitslag van de zelftest positief? Als u een afspraak heeft in het ziekenhuis, vragen wij u om eerst telefonisch contact op te nemen met de polikliniek om te overleggen over uw afspraak door kan gaan. Als u geen afspraak heeft, dan vragen wij u om niet naar het ziekenhuis te komen. Op de website quarantainecheck.rijksoverheid.nl/nl/jouw-situatie staat welke algemene maatregelen voor u gelden.


Patiënten mogen één begeleider meenemen naar hun afspraak in het ziekenhuis. De bezoekersregeling is niet gewijzigd. Op de pagina ‘Coronamaatregelen in het SKB’ vindt u een overzicht van de huidige coronamaatregelen in ons ziekenhuis. 

Direct naar