Ga direct naar inhoud

SKB bereikt overeenstemming met alle zorgverzekeraars over contract voor 2024

15 december 2023

Gepubliceerd op: 15 december 2023
Voorzijde SKB

Elk jaar maken ziekenhuizen en zorgverzekeraars afspraken over de financiering van de zorg voor het aankomende jaar. Wij zijn blij te kunnen melden dat we eerder deze week met alle zorgverzekeraars tot overeenstemming gekomen over de contracten voor 2024. Dat betekent dat inwoners in onze regio ook volgend jaar weer kunnen rekenen op goede ziekenhuiszorg dichtbij.

Op dit moment hebben wij voor 2024 een contract afgesloten met A.S.R., ENO, Caresq/EUCARE, ONVZ en Zorg en Zekerheid. Met de andere zorgverzekeraars hebben wij overeenstemming bereikt over het contract. Dat geldt ook voor de budgetpolissen. Dat betekent dat we ook met deze zorgverzekeraars in de komende tijd een contract afsluiten voor 2024. Meer informatie over de zorgverzekering vindt u op deze pagina

In tegenstelling tot sommige andere ziekenhuizen, hebben wij ook een contract met Zilveren Kruis voor de budgetpolis. Dat betekent dat ook de verzekerden van Zilveren Kruis met een budgetpolis, de zorg in ons ziekenhuis vergoed krijgen. 

Overstappen

Bent u van plan om uw zorgverzekering voor 2024 te wijzigen of over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Dat kan tot en met 31 december 2023. 

Direct naar