Ga direct naar inhoud

Project COPD Thuismonitoring winnaar van de Health Valley Bridge Prize 2022

16 maart 2022

Gepubliceerd op: 16 maart 2022

Het gezamenlijke project ‘COPD Thuismonitoring’ van SKB, NAAST, Sensire en Marga Klompé heeft de Health Valley Bridge Prize 2022 gewonnen! Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het meest veelbelovende project op het gebied van zorginnovatie. Het project kreeg ruim 46% van de stemmen. 

Vandaag stond SKB-collega Lisette Drenthen (verpleegkundig specialist Longgeneeskunde) in de finale om het project COPD thuismonitoring te verdedigen. “We zijn totaal verrast, maar super blij en dankbaar dat we gewonnen hebben. Door als partners samen te werken maken we de zorg voor COPD-patiënten echt beter, dat is heel waardevol. Dat laat ons project heel mooi zien. De nominatie was al een eer en dat we hebben gewonnen al helemaal”, vertelt Lisette. De winnaar ontvangt de prestigieuze Health Valley Bridge Prize 2022 en een bedrag van 15.000 euro. “Met dit bedrag kunnen we weer verdere stappen zetten om onze gezamenlijke zorg te verbeteren”, laat Lisette weten. Waar het bedrag precies aan wordt besteed, gaat in overleg met de andere partijen. 

Namens het SKB, NAAST, Sensire en Marga Klompé: Bedankt voor het stemmen! 

Meer informatie
Meer informatie over het project COPD Thuismonitoring en de Health Valley Bridge Prize? Bekijk ons nieuwsbericht van 8 maart of kijk op de website van Health Valley.

Direct naar