Ga direct naar inhoud

Het nieuwe patiëntmagazine is uit!

19 december 2023

Gepubliceerd op: 19 december 2023
Maartje liet haar keelamandelen verwijderen

Alweer de laatste editie van 2023 van het SKB Magazine. Bestuurder Inge de Wit schrijft hierin haar laatste voorwoord waarin ze stil staat bij het ziekenhuis: "Dit betekent helaas afscheid nemen van dit mooie ziekenhuis. Een ziekenhuis met potentie, met fijne collega’s en vriendelijke patiënten. Daar ben ik trots op!"

Dat voelt u terug in dit SKB Magazine, waarin we weer een aantal prachtige verhalen voor u hebben verzameld. Zoals dat van Jacqueline. Zij voelde een knobbeltje in haar borst en ging naar de huisarts. De volgende dag kwam ze voor verder onderzoek in het SKB en ze kreeg de diagnose borstkanker. Ze vertelt over haar behandeling en hoe het nu met haar gaat. 

Verder stellen onze Technisch Oogheelkundig Assistenten zich aan u voor, vertelt een collega over de plaszak voor patiënten die een CT-scan met contrastvloeistof ondergaan en kunt u een kijkje nemen in de traumakamer op de Spoedeisende Hulp in het beeldverhaal. 

U leest het SKB Magazine hier. Heeft u zelf een verhaal dat u met ons wilt delen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie@skbwinterswijk.nl.

Wij wensen u veel leesplezier!

Direct naar