Ga direct naar inhoud

Het nieuwe patiëntmagazine is uit!

20 juni 2023

Gepubliceerd op: 20 juni 2023
SKB Magazine juni 2023

De zon schijnt steeds vaker en we gaan massaal naar buiten. Bijvoorbeeld de tuin in, naar het strand of het terras. Geniet, maar zorg dat u zich goed insmeert met zonnebrandcrème en regelmatig uw huid controleert. Dat is erg belangrijk voor uw gezondheid! 

Daar weet Mary alles van. Zij is een buitenmens en is zich bewust van de kracht van de zon. Ondanks dat, ontdekte ze een verdacht plekje op haar bovenbeen. Het bleek een melanoom te zijn, een agressieve vorm van huidkanker. Ze vertelt hierover in deze editie van het SKB Magazine. Ook Hennie geniet ervan om buiten te zijn en te tuinieren. Toen hij een dikke knie kreeg, dacht hij niet aan de ziekte van Lyme. Toch bleek hij de infectie te hebben opgelopen, waarschijnlijk via een teek in zijn eigen tuin. Kleine beestjes, die grote gevolgen kunnen hebben. Verder in dit magazine leest u over Lissa, die is bevallen met een VR-bril en maakt u kennis met onze beveiligers.    

U leest het SKB Magazine hier! Heeft u zelf een verhaal dat u met ons wilt delen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie@skbwinterswijk.nl. Wij wensen u veel leesplezier!

Direct naar