A A A

Bloedprikken en monsterafgifte

Route 4.4
Telefoonnummer Laboratorium: 0543 - 54 48 82
Telefoonnummer Trombosedienst: 0543 - 54 41 11

U kunt in ons ziekenhuis vanaf 7.30 uur terecht voor bloedafname. Na 10.00 uur hoeft u minder lang te wachten. Komt u voor de eerste keer bij de Trombosedienst in het SKB? Dan kunt u het beste aan het eind van de priktijd komen. Wij hebben dan meer tijd voor u.

Openingstijden prikposten

Het SKB heeft verschillende prikposten voor mensen die bloed moeten laten prikken. De openingstijden van de prikposten vindt u in de pdf onderaan deze pagina. Let op: in verband met het coronavirus zijn sommige prikposten gesloten.

Bloedprikken en coronavirus

Wilt u komen bloedprikken, bijvoorbeeld voor uw (half)jaarlijkse controle? Als u verkouden bent of andere griepklachten heeft, vragen we u eerst te overleggen met de poli Bloedafname of u mag komen bloedprikken. Zij verwijzen u eventueel door naar uw arts. Bij koorts mag u niet komen bloedprikken. Als u komt bloedprikken is het belangrijk dat u de instructies van de medewerkers opvolgt. Verder wijzen we u op de maatregelen die gelden in heel Nederland en ook bij onze prikposten: houd 1,5 meter afstand. Is het niet nodig om de deur uit te gaan? Kom dan niet. Dit geldt ook voor het bloedprikken. Bekijk de pagina met coronamaatregelen voor de actuele informatie in ons ziekenhuis.

Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden over bloedprikken tijdens corona als u vragen over bloedprikken met betrekking tot het coronavirus heeft.

Direct naar
Goed, veilig & gastvrij