Ga direct naar inhoud

BeterDichtbij

Eenvoudig en veilig digitaal contact met de polikliniek of uw zorgverlener

Wij bieden onze zorg zo dichtbij mogelijk. Thuis als het kan, in het ziekenhuis als het moet. Patiënten die onder behandeling zijn bij een zorgverlener van een polikliniek in ons ziekenhuis, kunnen daarom gebruik maken van de gratis app BeterDichtbij. Dankzij BeterDichtbij kunnen we ook digitaal onze persoonlijke zorg bieden en is veilig contact met uw zorgverlener of de polikliniek nog makkelijker. De zorgverlener weegt altijd af of een bezoek aan het ziekenhuis noodzakelijk is. Wilt u liever een afspraak in het ziekenhuis? Dan is dat, in overleg met uw zorgverlener, natuurlijk ook mogelijk.

beterdichtbij-logo-.png

Stel een vraag wanneer het u uitkomt
Via BeterDichtbij kunt u een niet spoedeisende vraag stellen of een bericht versturen naar uw zorgverlener of de polikliniek. Dit is veilig en kan overal en op ieder moment van de dag. Bijvoorbeeld thuis vanaf de bank. Binnen drie werkdagen ontvangt u een reactie. Let op: U kunt BeterDichtbij niet gebruiken bij spoed of urgente vragen. 

Beeldbellen via BeterDichtbij
Beeldbelafspraken vinden ook plaats via BeterDichtbij. Een beeldbelafspraak kan een afspraak in het ziekenhuis soms vervangen. Daardoor hoeft u niet meer altijd naar het ziekenhuis te komen. Dit scheelt u reistijd en soms ook reiskosten. 

Uitnodiging voor BeterDichtbij

Bent u onder behandeling bij een polikliniek in ons ziekenhuis? Dan nodigen wij u binnenkort via e-mail uit om BeterDichtbij te gebruiken. Als u de uitnodiging accepteert, ontvangt u per SMS en e-mail een bevestigingscode. Het is daarom belangrijk dat u in Mijn SKB uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer controleert. Heeft u hulp nodig bij het wijzigen van uw gegeven? De medewerkers van de polikliniek of de receptie in de centrale hal helpen u graag.  

Geen gebruik maken van BeterDichtbij?

Heeft u van de polikliniek een uitnodiging ontvangen voor BeterDichtbij, maar wilt u hier geen gebruik van maken? Neem dan contact op met deze polikliniek om aan te geven dat u geen gebruik wilt maken van BeterDichtbij. Zo ontvangt u geen (herinnerings)uitnodiging meer.

Heeft u vragen?

We helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op via 0543 54 4455. In de avonden en weekenden kunt u ook contact opnemen met de BeterDichtbij servicedesk via service@beterdichtbij.nl of 085 27 35 398. Meer informatie vindt u op de website van BeterDichtbij.


Wilt u BeterDichtbij gebruiken? Vraag ernaar bij de polikliniek of uw zorgverlener en download de app!
 
 
   

Direct naar