Ga direct naar inhoud

Een bericht sturen via BeterDichtbij

Via de app BeterDichtbij kunt u een niet spoedeisende vraag stellen of een bericht versturen naar uw zorgverlener of de polikliniek. Dit is veilig en kan overal en op ieder moment van de dag. Bijvoorbeeld thuis vanaf de bank. Binnen drie werkdagen ontvangt u een reactie.

Let op: U kunt BeterDichtbij niet gebruiken bij spoed of urgente vragen.
Heeft u een vraag die niet kan wachten? Neem dan telefonisch contact op met de polikliniek. Neem bij spoed contact op met uw huisarts. Is er sprake van een levensbedreigende situatie? Bel dan direct 112.  

Eenvoudig een vraag stellen of een bericht sturen

Zo stuurt u eenvoudig en snel een bericht naar uw zorgverlener of de polikliniek via BeterDichtbij:

  • U bent door uw zorgverlener uitgenodigd om BeterDichtbij te gebruiken. Heeft u nog geen uitnodiging ontvangen? Vraag er dan naar bij uw arts of zorgverlener.
  • U heeft de BeterDichtbij app geinstalleerd en geactiveerd op uw mobiele telefoon of tablet.
  • Open de BeterDichtbij app en log in met uw pincode. U zit nu in het gespreksoverzicht.
  • Klik op de zorgverlener of polikliniek waarnaar u een tekstbericht wilt versturen.
  • Klik op de witte balk onderaan uw scherm. Dit is de tekstbalk. Als u hierop klikt komt er vanzelf een toetsenbord naar boven.
  • Typ uw bericht. Voeg eventueel een afbeelding of document toe als bijlage via de paperclip.
  • Klik vervolgens op ‘Stuur’ of het pijltje naast de paperclip om het bericht te versturen.
home-telefoonbeeld-apple.png

Zodra uw zorgverlener heeft gereageerd op uw bericht, ontvangt u hiervan automatisch bericht via e-mail of u krijgt een melding op uw mobiele telefoon of tablet. Zo weet u altijd direct dat er een nieuw bericht van uw zorgverlener in de BeterDichtbij app staat.

Heeft u vragen?

We helpen u graag verder. Neem gerust contact op met het Streekziekenhuis Koningin Beatrix via 0543 54 4455. In de avonden en weekenden kunt u ook contact opnemen met de BeterDichtbij servicedesk via service@beterdichtbij.nl of 085 27 35 398. Meer informatie vindt u op de website van BeterDichtbij.

Download direct de BeterDichtbij app

   

Direct naar