Ga direct naar inhoud

Beatrix Apotheek

Algemene informatie
Patiëntenfolders

Beatrix Apotheek add

De Beatrix Apotheek bevindt zich in de centrale hal van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Overdag is de Beatrix Apotheek een poliklinische apotheek. U kunt hier iedere dag van 08.00 tot 18.00 uur terecht voor het inleveren van recepten - bijvoorbeeld na uw poliklinische afspraak of wanneer u na een ziekenhuisopname weer naar huis kan -  en het ophalen van uw medicatie. De apotheek is voor iedereen toegankelijk. De apothekers zijn BIG-geregistreerd en de apotheek is in het bezit van een HKZ-certificaat.

Openingstijden van de Beatrix Apotheek add

Beatrix Apotheek

Maandag t/m vrijdag van 08.00 – 18.00 uur.

Beatrix dienstapotheek

Maandag t/m vrijdag van 18.00 – 23.00 uur.
Zaterdag en zondag van 09.00 – 23.00 uur.

Vanaf 1 januari 2019 is de Beatrix dienstapotheek van 23.00 tot 08.00 uur (op zaterdag en zondag tot 09.00 uur) gesloten. U kunt dan terecht bij de dichtstbijzijnde dienstapotheek in Enschede of Doetinchem. Als u na 23.00 uur via de spoedpost huisartsen of spoedeisende hulp (in overleg met de arts) medicatie voorgeschreven krijgt, dan worden deze bij u thuis bezorgd.

Kosten dienstapotheek add

In verband met het spoedeisende karakter is het tarief voor een recept in de dienstapotheek hoger dan in een gewone apotheek. De kosten van uw recept (€59,- per voorgeschreven medicijn) worden door de dienstapotheek rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd en verrekent met uw eigen risico. U hoeft dit dan ook niet zelf te betalen. Houdt u er wel rekening mee dat sommige geneesmiddelen niet worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze dient u dan direct te voldoen in de dienstapotheek.

Contact met de Beatrix Apotheek add

Beatrixpark 1, 7101 BN Winterswijk
Tel: 0543 - 54 44 88

Voor recepten, herhalingen of bestellingen: beatrix-apotheekrecepten@skbwinterswijk.nl.

Vragen

Voor vragen of informatie over uw medicijnen kunt u bij ons terecht. Hierbij is het mogelijk om gebruik te maken van de spreekkamer. Voor een persoonlijk gesprek met de apotheker bent u van harte welkom. Voor informatie over medicijnen, kunt u ook terecht op www.apotheek.nl.

logo apotheek.nl

Heeft u een klacht over de Beatrix Apotheek? add

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze zorg en dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u ontevreden bent over uw behandeling. Graag horen we dan waarover u niet tevreden bent, zodat we een oplossing kunnen zoeken en bepaalde zaken kunnen verbeteren. Ga voor meer informatie naar de pagina over onze klachtenregeling.

Privacyverklaring Beatrix Apotheek add

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u hebt. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Onze zorgverleners

E.P. Geurkink
E.P. Geurkink BIG 39059693117 Apotheker
A.J. van Oudenaarden
A.J. van Oudenaarden BIG 79053452417 Apotheker
Praktische informatie
Route: 3.1
0543 54 44 88
Telefonische openingstijden
De Beatrix apotheek is telefonisch bereikbaar op alle werkdagen van 8.00u tot 12.00u en van 14.00u tot 18.00u.
Direct naar