Ga direct naar inhoud

Aangepaste openingstijden prikposten tijdens vakantieperiode

26 juni 2024

Gepubliceerd op: 26 juni 2024

Heeft uw huisarts, medisch specialist of trombosedienst aangegeven dat u bloed moet laten prikken? Maak dan snel en eenvoudig online een afspraak. Alleen met een afspraak kunt u op bijna alle priklocaties in de regio bloed laten prikken. Dit geldt ook voor trombosepatiënten. Voor het inleveren van urine, speeksel en ontlasting hoeft u geen afspraak te maken.

Vakantieperiode

In verband met de vakantieperiode, van 1 juli tot en met 30 september, zijn de openingstijden van onze prikposten aangepast voor het inleveren van materiaal. Raadpleeg onze website voor de actuele openingstijden.

Hoe maak ik een afspraak?

  • Online afspraak maken: bezoek onze website en plan uw afspraak met gemak online.
  • Telefonisch afspraak maken: bel onze hulplijn voor bloedprikken op afspraak. We staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag in de ochtenduren van 09.30 tot 12.00 uur en in de middaguren van 13.00 tot 15.00 uur. Het telefoonnummer is 0543-54 43 43.
     

Ga naar onze pagina Bloedprikken voor meer informatie, om een afspraak te maken voor het afnemen van bloed of om de aangepaste openingstijden voor het afgeven van materiaal te bekijken.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Direct naar