Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • Print
  • contact
  • Zorgverlenerslogin

Vulvapoli

Algemene informatie
Onderzoek & behandeling
Aandoeningen
Patiëntenfolders
Aandoeningen

Poli 4a 
Telefoonnummer 0543 54 42 75

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken op de op de Vulvapoli of heeft u een vraag? Dan belt u na verwijzing van uw huisarts of andere specialist, telefoonnummer 0543 54 46 50. U krijgt dan het Klant Contact Centrum van het ziekenhuis aan de telefoon en zij zullen u verder helpen. 

Nadat de afspraak gemaakt is, ontvangt u thuis een vragenlijst met het verzoek deze ingevuld mee te nemen naar uw afspraak.

Wat is de vulvapoli
Met klachten als pijn, jeuk en seksuele problemen kunt u trecht bij de vulvapoli. Afhankelijk van de diagnose zal de behandeling plaatsvinden door de gynaecoloog, dermatoloog, of volgt een doorverwijzing naar een externe instantie (bv. seksuoloog). Gynaecoloog Bouwmeester en dermatoloog Rudel zijn de specialisten die invulling geven aan het spreekuur.

Door bundeling van kennis en ervaring van de dermatoloog en gynaecoloog kan een snellere diagnose en een completer behandelplan worden aangeboden. Voor u als patiënt betekent dit dat u beter en sneller geholpen wordt. U ziet beide specialisten tijdens één spreekuur.

 

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services