Dit is een Santiz ziekenhuis   ●   Samen voor een vitale Achterhoek: Santiz
  • Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Vulvapoli

Algemene informatie
Onderzoek & behandeling
Aandoeningen
Patiëntenfolders
Onderzoek & behandeling

Route 4.7
Telefoonnummer 0543 - 54 42 75

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken op de op de Vulvapoli of heeft u een vraag? Dan kunt u na een verwijzing van uw huisarts of andere specialist bellen via het telefoonnummer 0543 - 54 46 50. U krijgt dan het Klant Contact Centrum van het ziekenhuis aan de telefoon en zij zullen u verder helpen. Nadat de afspraak gemaakt is, ontvangt u thuis een vragenlijst met het verzoek deze ingevuld mee te nemen naar uw afspraak.

Wat is de Vulvapoli
Met klachten als pijn, jeuk en seksuele problemen kunt u trecht bij de Vulvapoli. Afhankelijk van de diagnose zal de behandeling plaatsvinden door de gynaecoloog, dermatoloog, of volgt een doorverwijzing naar een externe instantie (bv. seksuoloog). Gynaecoloog Bouwmeester en dermatoloog Rudel zijn de specialisten die invulling geven aan het spreekuur.

Door bundeling van kennis en ervaring van de dermatoloog en gynaecoloog kan een snellere diagnose en een completer behandelplan worden aangeboden. Voor u als patiënt betekent dit dat u beter en sneller geholpen wordt. U ziet beide specialisten tijdens één spreekuur.

 

Gerelateerd aan:

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services