• Home
  • Mijn SKB
  • SKBaby
  • Print
  • contact

Spataderpolikliniek

Algemene informatie
Onderzoek & behandeling
Aandoeningen
Patiëntenfolders
Onderzoek & behandeling

Route 4.6
Telefoonnummer 0543 - 54 42 50

Spataderpoli
Spataderen komen op veel verschillende manieren voor. Daarom verschilt de behandeling van patiënt tot patiënt. Sommige vormen zijn met een eenvoudige ingreep te verhelpen. Andere vormen zijn moeilijker van aard. In die gevallen hebben we korte lijnen met de andere specialisten binnen het ziekenhuis. Ook als een operatie noodzakelijk is, zijn alle disciplines - anesthesie, wondverpleging en andere specialisten - in de buurt. Ook als u geen klachten heeft, maar uw spataderen gewoon niet mooi vindt, kunt u terecht bij onze Spataderpoli.

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken op de Spataderpolikliniek? Dan belt u na verwijzing van uw huisarts of andere specialist naar telefoonnummer 0543 - 54 42 50. U volgt route 4.6 om bij de Spataderpolikliniek te komen.

Avondspreekuur Spataderpolikliniek SKB
De Spataderpolikliniek houdt naast de spreekuren overdag, ook op woensdagavond spreekuur van 17.00 tot 19.30 uur. De service in de avond is net zo compleet als overdag. U heeft een afspraak met een arts of Physician Assistant en krijgt gelijktijdig het duplex (echo) onderzoek. In overleg met de specialist wordt een behandelplan opgesteld. Daarna gaat u met een eventuele vervolgafspraak weer naar huis.

Behandelaars van spataderen
Wanneer u als patiënt op de Spataderpoli komt, wordt u gezien door een van onze behandelaars. U wordt behandeld door de chirurg of de Physician Assistant. Op de Spataderpoli werken de volgende professionals:

  • (vaat)Chirurg: drs. van der Vaart
  • Physician Assistants R. Elschot en S.J.H. Peters zijn speciaal opgeleid om spataderen te behandelen
 
 
 

‹ Terug

ontwikkeling en realisatie: HPU internet services