Ga direct naar inhoud

Zorg die het beste past, dicht bij huis

Als het om uw gezondheid gaat, wilt u kunnen vertrouwen op de beste zorg, zo dichtbij als mogelijk. In het SKB zijn we er voor u. In de eerste plaats wanneer u met spoed zorg nodig heeft. Dan kunt u 24 uur per dag bij ons terecht. Op onze spoedeisende hulp, intensive care of wanneer u gaat bevallen. Daarnaast kijken naar wat u als mens nodig heeft en bieden zorg in de volle breedte: diagnose en behandeling, planbare zorg en operaties en zorg rondom chronische ziekten. 

We richten ons in het bijzonder op zorg voor ouderen met chronische ziekten en behandeling van mensen met kanker. De beste zorg regelen we samen. Met u als patiënt, uw naasten, onze partners in de regio en gespecialiseerde ziekenhuizen. Zo bent u verzekerd van zorg die het beste bij u past, dicht bij huis, hier in de Oost-Achterhoek.  

Zorg met aandacht als een echte 'naober'

Wij willen graag dat iedereen zich welkom en thuis voelt in het SKB. We zijn er voor u als patiënt en geven het beste van onszelf. Wij zorgen met aandacht voor ieder mens; uw wensen en persoonlijke situatie. Dat doen we samen met u, uw naasten en professionals buiten ons ziekenhuis. Samen kijken we naar wat belangrijk is in uw leven, zodat u de zorg krijgt die het beste past. Nu én in de toekomst. Daarvoor werken wij aan vernieuwing van onze zorg, slimmere zorg, brengen we zorg dichterbij en maken we het contact met elkaar makkelijker. Ook werken we samen met andere zorgorganisaties in de Oost-Achterhoek. We voelen ons verbonden met deze regio en de mensen. We willen er als een echte naober zijn op de momenten dat het er toe doet. Wij zijn een echt Achterhoeks ziekenhuis; kleinschalig, laagdrempelig, voor u, voor iedereen en voor elkaar.

Direct naar