Ga direct naar inhoud

Wij behoren tot de ZorgkaartNederland top 2022!

7 december 2022

Gepubliceerd op: 07 december 2022

Wij behoren tot de ZorgkaartNederland Top 2022. De ZorgkaartNederland Top is een lijst van de 10 best gewaardeerde zorgorganisaties uit één sector, in willekeurige volgorde. SKB hoort bij de 10 best gewaardeerde instellingen van 2022 binnen de sector ziekenhuizen. Dit jaar dongen vijf sectoren mee: verpleeghuizen, wijkverpleging, ziekenhuizen, klinieken en fysiotherapiepraktijken. 

Op dinsdag 6 december 2022 reikte ZorgkaartNederland voor de vierde keer de ZorgkaartNederland Top uit. Instellingen uit vijf sectoren dongen mee naar een plek in de lijst met best gewaardeerde zorgorganisaties van 2022. Ook de sector ziekenhuizen deed mee. Alle ziekenhuizen met meer dan 200 waarderingen op www.zorgkaartnederland.nl in 2022 zijn beoordeeld. 

SKB beoordeeld met een 9,2!

In 2022 beoordeelden patiënten SKB met een gemiddelde van 9,2. Daarmee behoort SKB bij de 10 best gewaardeerde instellingen van 2022 binnen de sector ziekenhuizen op ZorgkaartNederland. Inge de Wit, bestuurder van het SKB: “Wat fijn om opnieuw tot de top 10 van de best gewaardeerde ziekenhuizen te horen. De warme sfeer en aandacht voor de patiënt is goed merkbaar in ons ziekenhuis. De betrokkenheid voor de patiënt vanuit al onze medewerkers is voelbaar als je het SKB binnenkomt. Zorg lever je samen, samen zijn we er voor onze patiënten en dat wordt gezien.”

ZorgkaartNederland waarderingen

De top 10 ziekenhuizen is gemaakt op basis van waarderingen van patiënten op www.zorgkaartnederland.nl. Iedereen die een ziekenhuis waardeert op ZorgkaartNederland geeft een cijfer voor zeven onderwerpen, zoals over de behandeling of het nakomen van afspraken. Daarnaast wordt de patiënt gevraagd of hij het ziekenhuis zou aanbevelen bij anderen.

Foto: Bert Bartelink, Clustermanager bij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix, nam de ZorgkaartNederland Top 2022 trofee in ontvangst. 

Direct naar