A A A

Webinar over de bevalling en kraamperiode

date_range donderdag 17 juni 2021
location_on Online

Bent u  zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor ons webinar op 17 juni over de bevalling en kraamperiode! Het webinar wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is.

Het webinar duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is gratis. 

Aanmelden

Wilt u erbij zijn? Aanmelden kan tot woensdag 16 juni via dit aanmeldformulier

Programma

Een verloskundige uit één van de vijf praktijken, een verloskundige uit het SKB en een kraamverzorgster vertellen over de bevalling en de kraamperiode. Onderwerpen die aan bod komen zijn: het einde van de zwangerschap, hoe herken je het begin van de bevalling, de verschillende fasen van de bevalling. Maar ook geven de sprekers informatie over ‘wat als het anders loopt’, pijnstilling en de rol van de kraamzorg. Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen. 

Via Zoom

Het webinar wordt gegeven via de applicatie Zoom. Na aanmelding ontvangt u per e-mail meer informatie over het volgen van een webinar via Zoom. 

Organisatie 

Het webinar wordt georganiseerd door het Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek. Dat bestaat uit het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB), vijf verloskundigenpraktijken in de Oost-Achterhoek en verschillende kraamzorgorganisaties.

Direct naar
Goed, veilig & gastvrij