Ga direct naar inhoud

Wandel mee tijdens de Landelijke Publieksdag Orthopedie

date_range zaterdag 23 september 2023

Kom op zaterdag 23 september in beweging en sluit aan bij onze speciale wandeling ter ere van de Landelijke Publieksdag Orthopedie! Zet deze datum alvast in uw agenda - we kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Op zaterdag 23 september organiseert onze polikliniek Orthopedie een wandeling ter ere van de Landelijke Publieksdag Orthopedie. De Nederlandse Orthopedische Vereniging bestaat 125 jaar en op deze dag willen we mensen graag laten zien wat Orthopedie voor iedereen kan betekenen. We houden iedereen graag in beweging en hoe kunnen we dat beter doen dan met een mooie wandeling!

Tussen 10.00 en 10.30 kunt u starten met de wandeling, die volledig is aangegeven met pijlen. U kunt kiezen voor een wandeling van 5 kilometer, of een iets uitdagendere tocht van 10 kilometer. Tussendoor is er een tussenstop om even uit te rusten en wat te drinken. Bij terugkomst geven we u graag verdere informatie over de Orthopedie en zorgen we voor wat lekkers. Deze wandeling is bedoeld voor iedereen die lekker in beweging wil zijn, ongeacht of u al bekend bent bij onze polikliniek.

Blijf in beweging met de Alinker
Tijdens uw bezoek aan de polikliniek kunt u ook de Alinker uitproberen. Dit is een driewielige loopfiets die is ontworpen voor mensen met bewegingsproblemen. Zij kunnen met deze fiets tóch actief blijven en lekker in beweging zijn. Nicole Haarman, specialist ouderengeneeskunde, is aanwezig voor uitleg over de Alinker. Is wandelen te zwaar, maar wilt u wel graag de Alinker uitproberen? Ook dan nodige we u van harte uit op zaterdag 23 september.

Aanmelden? Graag!
Om verspilling te voorkomen, weten we graag van tevoren voor hoeveel mensen we koffie, thee en wat lekkers klaar mogen zetten. Wilt u zich daarom aanmelden via het formulier hieronder? We zien uw aanmelding graag tegemoet vóór maandag 18 september.

Direct naar