Ga direct naar inhoud

Voorlichtingsbijeenkomst over de bevalling en kraamperiode

date_range woensdag 23 augustus 2023

Bent u zwanger en wilt u zich graag voorbereiden op de bevalling en kraamperiode? Meld u dan aan voor onze voorlichtingsbijeenkomst op 23 augustus 2023 over de bevalling en kraamperiode! Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Verloskundig Samenwerkingsverband Oost Achterhoek, waar het SKB onderdeel van is. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is gratis. 

Programma

Een verloskundige uit één van de vijf praktijken, een verloskundige of gynaecoloog uit het SKB en een kraamverzorgster vertellen over de bevalling en de kraamperiode. Onderwerpen die aan bod komen zijn: het einde van de zwangerschap, hoe herken je het begin van de bevalling, de verschillende fasen van de bevalling. Maar ook geven de sprekers informatie over ‘wat als het anders loopt’, pijnstilling en de rol van de kraamzorg. Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen. 

Locatie

Het Auditorium in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk. 

Aanmelden bijeenkomst 23 augustus

Bent u er graag bij op 23 augustus in het SKB? Meld u dan aan via onderstaand formulier. 

Andere mogelijkheden

De komende maanden organiseren we meerdere voorlichtingsbijeenkomsten over de bevalling en kraamperiode. Een aantal op een locatie in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix, een aantal digitaal in de vorm van een webinar. Kijk in onze agenda voor alle mogelijkheden. 

Direct naar