Ga direct naar inhoud

Verpleegafdeling D2 ontvangt Qwiek-up dankzij Roparun

13 april 2023

Gepubliceerd op: 13 april 2023

Onze verpleegafdeling Interne geneeskunde ontving van Stichting Roparun een Qwiek-up. De Qwiek-up is een projector die beelden projecteert op de muur of het plafond, zoals een concert van André Rieu in Maastricht of persoonlijke herinneringen, zoals eigen foto’s die met een USB-stick vanaf de Qwiek-up kunnen worden afgespeeld. Er zit ook geluid bij, waardoor het net lijkt of je er echt bij bent.

De Qwiek-up is, onder andere, bedoeld voor patiënten met kanker die zijn opgenomen in ons ziekenhuis. De beelden kunnen onze patiënten helpen te ontspannen en rust te creëren of om even hun ziekte te laten vergeten. We zijn Stichting Roparun erg dankbaar dat we dankzij hen een Qwiek-up konden aanschaffen!

Over Stichting Roparun

Van 27 tot en met 29 mei 2023 vindt het evenement Roparun plaats. Geld dat tijdens de Roparun wordt opgehaald, wordt door de Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Bekijk voor meer informatie de website www.roparun.nl

Direct naar