Ga direct naar inhoud

Toegankelijkheid van de website

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix vindt het belangrijk dat iedereen onze websites kan gebruiken en dat de informatie duidelijk en begrijpelijk is. Daarom willen we op korte termijn voldoen aan de standaard voor toegankelijkheid van overheidswebsites (www.digitoegankelijk.nl), de EN 301 549. Deze richtlijnen zorgen ervoor dat websites gebruiksvriendelijker worden en beter toegankelijk voor de verschillende doelgroepen. We passen de richtlijnen waar mogelijk toe, maar op dit moment is nog niet alle informatie volledig toegankelijk voor alle doelgroepen. Om dit te verzorgen zijn ingrijpende maatregelen nodig, daaraan wordt gewerkt. Deze verklaring geldt voor de website www.skbwinterswijk.nl. Daarnaast betreft het de volgende websites:

www.allesoverorthopedie.nl 
www.fraaiicosmetiek.nl 

Wij werken voortdurend aan de toegankelijkheid van onze websites. Waar mogelijk passen we de richtlijnen zoveel mogelijk toe, door interne controle voor publicatie van nieuwe content door de redactie.

Contact

Ervaart u problemen met de content op onze website, dan horen we dit graag. We proberen dan samen met u tot een oplossing te komen. U kunt contact opnemen met de afdeling Communicatie (bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur) via 0543 54 43 10 of communicatie@skbwinterswijk.nl.

Direct naar