Ga direct naar inhoud

SKB mailt veilig via Zivver

17 januari 2023

Gepubliceerd op: 17 januari 2023
zivver-intranet.jpg

Als ziekenhuis gaan we vanzelfsprekend vertrouwelijk om met privacygevoelige informatie van en over onze patiënten. We willen persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie ook via e-mail veilig communiceren. Daarvoor gebruiken we vanaf vandaag Zivver. Met Zivver kunnen we vertrouwelijke informatie, zoals persoonsgegevens, veilig en versleuteld versturen via e-mail. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Daarnaast voorkomt Zivver met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Een bericht openen via Zivver
Een beveiligd bericht met vertrouwelijke informatie ontvangt u gewoon per e-mail. Heeft u een e-mail van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix ontvangen via Zivver? Klik dan op ‘Open bericht’ om het bericht te openen. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet u een toegangscode invoeren om het bericht te lezen. In deze video’s ziet u hoe u zonder Zivver-account een bericht ontvangt en leest. 

Meer informatie over Zivver vindt u op www.skbwinterswijk.nl/zivver.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer aan ons door
Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. Patiënten kunnen wijzigingen aan ons doorgeven via Mijn SKB. Bent u werkzaam bij een andere (zorg)organisatie? Neem dan contact op met uw contactpersoon binnen het SKB om een wijziging door te geven.

Direct naar