Ga direct naar inhoud

Resultaten vragenlijst SKB panel over Samen Beslissen

21 december 2023

Gepubliceerd op: 21 december 2023

Dit jaar zijn we gestart met het SKB panel. Deelnemers van het panel kunnen hun mening geven over onderwerpen die te maken hebben met de zorg en dienstverlening van ons ziekenhuis. Afgelopen najaar vroegen we de mening van de SKB panelleden over het onderwerp Samen Beslissen met uw zorgverlener over uw zorg.  

Mooi resultaat

Van de 247 panelleden hebben 185 personen deze keer de vragenlijst ingevuld. Van de invullers is 74% patiënt bij ons. Een mooi resultaat. De resultaten leest u in deze infographic. Wilt u meer weten over het SKB panel, resultaten van enquêtes of wilt u zich aanmelden? Kijk dan op www.skbwinterswijk.nl/skbpanel

Uw mening telt!

Iedereen die zich betrokken voelt bij het SKB kan zich aanmelden voor het panel. Van patiënten en naasten tot inwoners van de Oost-Achterhoek. Deelnemers krijgen een aantal keren per jaar een uitnodiging om online een enquête in te vullen over een onderwerp waarover het SKB en de cliëntenraad graag meer willen weten. Daarnaast kunnen panelleden ook af en toe gevraagd worden om over specifieke onderwerpen mee te praten. Na afloop van een enquête worden panelleden uiteraard op de hoogte gehouden van de uitkomsten ervan. 

Aanmelden

Meld u hier aan voor het SKB panel. Wie zich aanmeldt, krijgt een bevestiging en ontvangt in het voorjaar van 2024 een uitnodiging voor een enquête.

Direct naar