Ga direct naar inhoud

Opening bezoekersrestaurant!

13 april 2023

Gepubliceerd op: 13 april 2023

Het vernieuwde bezoekersrestaurant is gisteren officieel geopend! Onze medewerkers van de catering knipten samen met bestuurder Inge de Wit het lint door. Om het te vieren kregen de eerste 100 bezoekers een "frisse start" aangeboden; een huisgemaakt fris en gezond hapje.

 

Niet alleen nu maar ook in de toekomst willen wij er zijn met de beste zorg voor mensen in Oost-Achterhoek. Preventie van de zorg speelt hierin een grote rol. Als gezond en gastvrij ziekenhuis vinden wij het belangrijk om mee te gaan met trends en duurzame ontwikkelingen. We hebben ons aangesloten bij Goede Zorg Proef Je. Het project Goede Zorg Proef je is onderdeel van het Nationaal Preventieakkoord. Hiermee streven we actief naar een gezonder en duurzamer voedselaanbod voor patiënten, medewerkers en bezoekers in Oost-Achterhoek! Ons ziekenhuis levert uiteraard  24 uur en zeven dagen per week zorg, dus er zijn altijd collega’s aan het werk. Het is daarom belangrijk dat ons restaurant ook voor het personeel langer open is. 

Saladebar, een soepje en de daghap

We hebben meer ruimte gecreëerd voor een vers, gezond en regionaal aanbod. Het bezoekersrestaurant heeft een gevarieerde saladebar waar u uw eigen salade kunt samenstellen en er is een aparte plek voor soep. Het resultaat is een open restaurant met een warme sfeer. Onze collega's met oog en oor voor onze bezoekers maken ter plekke de lekkerste hapjes van de dag voor u klaar. U kunt nog steeds genieten van een iets minder gezonde snack als u daar zin in heeft, zoals een lekker gebakje of saucijzenbroodje. 

U bent van harte welkom! 

Direct naar