Ga direct naar inhoud

Onze zorg gaat zoveel mogelijk door

Gepubliceerd op: 28 december 2020

Update 23 december 2020

We ontvangen veel telefoontjes van ongeruste patiënten die binnenkort een afspraak in ons ziekenhuis hebben, met de vraag of hun afspraak wel doorgaat. We streven ernaar dat de zorg voor onze patiënten zoveel mogelijk doorgaat. Als uw afspraak helaas toch niet kan doorgaan, dan nemen wij contact met u op. U hoeft dus niet zelf te bellen of zelf contact met ons op te nemen.

Operaties
Zoals op dinsdag 22 december door de overheid is aangekondigd, schalen ziekenhuizen in heel Nederland operaties af. Ook wij zijn genoodzaakt om een aantal operaties te verplaatsen naar een later moment. Het gaat om operaties die planbaar zijn en/of operaties waarvan het niet noodzakelijk is deze binnen zes weken uit te voeren. We nemen persoonlijk contact op met patiënten waarvan een operatie wordt uitgesteld. U hoeft dus niet zelf te bellen of contact met ons op te nemen.

Dit is een ingrijpende, maar helaas noodzakelijke maatregel om de overige zorg zoveel mogelijk te laten doorgaan en daarnaast voldoende personeel te kunnen inzetten voor de corona-zorg.

Welke zorg kan doorgaan?
Spoedzorg, semi-spoedzorg en oncologische behandelingen gaan zoals altijd door. Ook dagbehandelingen gaan door, zoals oogoperaties. Daarnaast blijven afspraken op de polikliniek ook zo veel mogelijk doorgaan. Als een afspraak helaas toch niet kan doorgaan, dan nemen wij contact met u op. U hoeft niet zelf te bellen of uw afspraak te annuleren.

 
 

 

 
 
 
Direct naar