Ga direct naar inhoud

Mondneuskapje vanaf nu ook verplicht in het SKB

2 oktober 2020

Gepubliceerd op: 02 oktober 2020

Sinds vrijdag 2 oktober is het in het SKB verplicht om een mondneuskapje te dragen. Dat geldt voor iedereen vanaf 13 jaar die het ziekenhuis of onze buitenpolikliniek in Eibergen wil betreden. Hiermee geven wij gehoor aan het dringende advies van de overheid om mondneuskapjes te dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes. Komt u naar ons ziekenhuis of onze buitenpolikliniek? Neem dan uw eigen mondneuskapje mee. 

In sommige situaties wordt uw eigen mondneuskapje bij de Gastenservice in de centrale hal omgewisseld voor een chirurgisch mondneusmasker. Bijvoorbeeld als u corona gerelateerde klachten heeft. Bij de Spoedeisende Hulp krijgt u bij binnenkomst direct een chirurgisch mondneusmasker. Patiënten die zijn opgenomen in ons ziekenhuis dragen een chirurgisch mondneusmasker als zij de patiëntenkamer verlaten. Medewerkers met patiëntencontact dragen tijdens hun werk een chirurgisch mondneusmasker. Overige medewerkers dragen in de publieke ruimtes een mondneuskapje.

Het gebruik van mondneuskapjes vervangt niet de overige maatregelen, zoals 1,5 meter afstand en het desinfecteren van uw handen bij de ingang. We vragen u nog steeds om binnen 24 uur voor uw komst naar het ziekenhuis of de buitenpolikliniek in Eibergen de (digitale) coronacheck in te vullen en de adviezen op te volgen. Kijk voor een overzicht van alle corona maatregelen op: www.skbwinterswijk.nl/coronavirus. 

Direct naar