Ga direct naar inhoud

Meld u aan voor het SKB panel!

11 mei 2023

Gepubliceerd op: 11 mei 2023

Samen met onze cliëntenraad hebben we een SKB panel opgericht. In maart 2023 zijn we van start gegaan met het werven van leden voor het panel. Inmiddels staat de teller al bijna op 200 leden! Een erg mooi aantal. Voelt u zich betrokken bij ons ziekenhuis? En wilt u ook graag meedenken over zorg of nieuwe ontwikkelingen? Meld u dan aan voor ons SKB panel. 

Aanmelden

Aanmelden voor het panel is eenvoudig en kan via www.skbwinterswijk.nl/skbpanel. Wie zich aanmeldt krijgt een bevestiging en ontvangt binnenkort een uitnodiging voor de eerste enquête.

Wensen en behoeften ophalen

Deelnemers krijgen een aantal keer per jaar een uitnodiging om online een enquête in te vullen over een onderwerp waarover het SKB en de cliëntenraad graag meer willen weten. Daarnaast kunnen panelleden ook af en toe gevraagd worden om over specifieke onderwerpen mee te praten. Na afloop van een enquête worden panelleden uiteraard op de hoogte gehouden van de uitkomsten ervan. Al jaren vraagt het SKB aan patiënten hoe zij de zorg in het SKB ervaren. Met het panel kan het SKB wensen en behoeften breder dan alleen patiënten ophalen en ook over andere onderwerpen dan de ervaren zorg. 

Lees ook het nieuwsbericht van 14 maart ‘Wij zoeken leden voor het SKB panel’

Direct naar