Ga direct naar inhoud

Het nieuwste SKB Magazine is uit!

19 juni 2025

Gepubliceerd op: 19 juni 2025
Voorkant SKB Magazine juni 2025

De zomer staat weer voor de deur en daarmee is het tijd voor de tweede editie van het SKB Magazine van 2025. In deze editie leest u opnieuw verhalen van patiënten en collega’s.

Diëtist Nicolle Wessels vertelt over een persoonlijk smaakpaspoort voor patiënten. Na een chemokuur verandert voor veel mensen met kanker de smaakbeleving. Soms smaakt eten nergens meer naar, of ineens heel anders. Dat kan het plezier in eten flink verpesten. In het SKB testen diëtisten daarom sinds kort hoe patiënten smaken ervaren. Daarnaast stellen we vijf vragen aan onze lactatiekundigen én besteden we aandacht aan hartfalen, een aandoening die we vaak tegenkomen in het ziekenhuis.

Ook delen we weer mooie verhalen van patiënten. Zo vertelt Saraya over haar zoontje Louay van bijna twee jaar, die buisjes kreeg. En Gerrit Geerdink uit Borculo kampte al een tijd met pijn in zijn lies en knie. Hij bleek twee versleten heupen te hebben en moest geopereerd worden. Hij blikt terug op zijn heupoperatie.

Tot slot nemen we een kijkje in de oefenzaal van fysiotherapie.
 
Dit en nog veel meer leest u in dit SKB Magazine! Heeft u zelf een verhaal dat u met ons wilt delen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie@skbwinterswijk.nl. 

We wensen u veel leesplezier! 

Direct naar