Ga direct naar inhoud

Het nieuwe patiëntmagazine is uit!

19 juni 2024

Gepubliceerd op: 19 juni 2024

Voor u ligt de nieuwste editie van het SKB Magazine, met interessante informatie over medische onderwerpen en verhalen van patiënten over een aandoening. Een magazine gemaakt door patiënten én zorgverleners. Want we doen het samen!

Zo vertelt de vierjarige Fayèn over scheelzien en de klachten die ze had, zoals vermoeidheid en hoofdpijn. Een operatie was nodig om de stand van haar ogen te corrigeren. Spannend, maar gelukkig mocht haar knuffelschaapje bij haar blijven. Verder legt verpleegkundig consulent Marianne Ubbink uit wat Alzheimer is. Hoewel Alzheimer niet te genezen is, vertelt Marianne hoe zij patiënten en hun naasten kan ondersteunen en helpen tijdens deze hersenziekte.

En wist u dat we sinds kort een GEM-team hebben? Dit is een spoedteam speciaal voor ouderen met een kwetsbare gezondheid. Wie er in dit team zitten en hoe het werkt, legt verpleegkundig specialist geriatrie Harm van Orden uit.

U leest het SKB Magazine hier. Heeft u zelf een verhaal dat u met ons wilt delen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie@skbwinterswijk.nl

Wij wensen u veel leesplezier en alvast een fijne zomer!

Direct naar