Ga direct naar inhoud

Het nieuwe patiëntmagazine is uit!

22 september 2023

Gepubliceerd op: 22 september 2023
Uw SKB magazine!

Op het moment dat deze editie van het SKB Magazine uitkomt, hebben wij net ons vernieuwde Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) in gebruik genomen. Dit was een groot project, waar veel collega’s het afgelopen jaar druk mee zijn geweest. Het EPD is een van de belangrijkste en meest gebruikte programma’s in ons ziekenhuis. Voor u beter bekend als Mijn SKB. Om ervoor te zorgen dat dit zo goed mogelijk werkt, vragen we u om een aantal stappen te doorlopen. Deze stappen vindt u op de laatste pagina van dit magazine in ‘Hoe werkt het’. 

Verder vertellen patiënten over hun aandoening en hoe het nu met ze gaat. Zo is Tom ongeneeslijk ziek en heeft hij samen met Oriolus, een centrum voor kankerpatiënten en naasten gevestigd in het SKB, een lotgenotengroep gestart voor jongvolwassenen. En Jenny heeft een klapvoet, waardoor lopen moeizaam gaat en het risico op struikelen groter is. Ze is geopereerd en sindsdien kan ze weer genieten van fietsen en wandelen.

Zoals in elke editie kunt u kennismaken met een van onze medewerkers, deze keer donatiecoördinator Roelie en u kunt een kijkje nemen in het Stiltecentrum bij het beeldverhaal.

U leest het SKB Magazine hier! Heeft u zelf een verhaal dat u met ons wilt delen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie@skbwinterswijk.nl. Wij wensen u veel leesplezier! 

Direct naar